Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Nikki Owen – Pók a sarokban

Borítóleleplezés: Nikki Owen – Pók a sarokban

Nikki Owen regényének a hősnője egy Asperger-szindrómás orvos, María, akit gyilkossággal vádolnak, majd börtönbe zárnak. A bizonyítékok alapján ő volt a tettes, de a nő semmire sem emlékszik. Egy különösen veszélyes cselszövés hálójában találja magát – és a börtönben…

A lebilincselő thriller hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára | Ismerkedj meg könyvvel

004

FÜLSZÖVEG

„Olyan adrenalin-töltetet ad, ami felejthetetlenné teszi.” Kimberley Chambers

Dr. Maria Martinez plasztikai sebész, aki Asperger-szindrómában szenved. Miután elítélik egy katolikus pap meggyilkolásáért, börtönbe kerül, ahol teljesen magára marad, de ami a legszörnyűbb számára, hogy semmilyen  emléke nincs a gyilkosságról.

A bűntett helyszínén talált DNS azt mutatja, hogy Maria ott járt, ám ő határozottan állítja: ártatlan. Majd egyszer csak emlékezni kezd…

Egy különös szoba. Különös emberek. Állandóan figyelik. Ahogy Maria egyre közelebb kerül az igazsághoz, egy titkos  cselszövés hálójában találja magát, és már nemcsak azért kell küzdenie, hogy tisztára mossa a nevét, hanem hogy életben maradjon.

A SZERZŐRŐL

nikki

Nikki Owen író és újságíró. Diplomáját a Salamancai Egyetemen szerezte, abban a városban, ahonnan könyve főszereplője, dr. Maria Martinez is származik. Dublinban született. Nikki Gloucestershire-ben él a családjával.