Home Hírek The Wall of Winnipeg and Me – új New Adult a Könyvmolyképzőnél!

The Wall of Winnipeg and Me – új New Adult a Könyvmolyképzőnél!

Újabb New Adult regényt zsákolt be a Könyvmolyképző Kiadó! Ezúttal Mariana Zapata februárban megjelent műve, a The Wall of Winnipeg and Me lett a kiválasztott. A Goodreadsen nagyon népszerű a könyv, 22 ezer értékelés után 4.34 csillagot ért el a maximális 5-ből, ami garantálja, hogy itthon is sokan szeretik majd. (Bár, a borítója remélem cserélve lesz, az nem keltette fel a figyelmem).

the-wall-of-winnipeg-and-me

A regény a sport világába kalauzolja el az olvasóit, ráadásul egy nagyon szerethető hősnőt mutat be, a kritikák legalábbis ezt nagyon kiemelik. A molyon @Naiva így mutatta be a regényt:

A 26 éves Vanessa Mazur, két év után úgy dönt, hogy otthagyja a teljes munkaidős sportasszisztensi állását. Ennek első sorban nem az az oka, hogy elege lett abból, hogy a profi ligás főnöke nagyon bunkó módon, pusztán lekezelően bánt vele – néha odaszólt neki egy „köszönömöt”, vagy egy „jó reggelt!” – hanem az, hogy anyagilag eljutott arra a szintre, hogy képes lesz a saját vállalkozását beindítani és szeretne a saját maga főnöke lenni. Nincs is annál jobb. Elérkezett az idő, hogy a saját álmait váltsa valóra.
Miután lelép, Aiden rádöbben, hogy semmi sem az, mint azelőtt. Semmi sem olyan jó, mint amikor Vanessa ott volt.

Senior athlete portraits

Ide kattintva elolvashatjátok a teljes értékelést, amiből még több információt megtudhattok a könyvről, de vigyázat, akadnak benne spoilerek is.

A könyv mellesleg egész vaskos, az eredeti kiadás 673 oldalas, így ha a Rubin Pöttyösök közé kerül, akkor ez lesz a legvasatagabb RP könyv a kiadónál. Megjelenési dátum természetesen még nincs, hiszen nemrég keltek el a jogok. (Forrás 1 | Forrás 2)