Home Hírek Szerelmet ígér, de összetöri a hősnő szívét az új New Adult könyv...

Szerelmet ígér, de összetöri a hősnő szívét az új New Adult könyv főhőse

Újabb trilógiát tud le nagyon hamar az Álomgyár Kiadó idén, ráadásul sokatok kedvence, Pam Godwin tér vissza. És mikor jönnek a kötetek?

2020.02.20. – Szerelmet ígértél, de…
2020.05.20. – Összetörted a szívemet, majd…
2020.08.20. – Visszajöttél értem!

Nagyon kreatív magyar címeket használt a magyar kiadás, tetszik, hogy a három kötet címe kiad egy nagyon édes állítást. A könyv amúgy szerelmi háromszöges, tudom, az sokaknál bukó, de ki tudja, hátha itt megszeretitek majd.

A magyar borítók tök jók lettek, alább megnézhetitek őket, és az első rész fülszövegét is bemásoltam 🙂 Ide kattintva előrendelhetőek a könyvek!

Szerelmet ígértél, de – Harcolj értem 1.

Elég volt egyetlen pillantás, hogy tudjam: Cole, a bőrkabátos, lázadó fickó kell nekem. Ő a megtestesült szenvedély és lobbanékonyság.
Amikor a munkája külföldre szólítja, megígéri, hogy visszatér, de sosem tartja be az ígéretét.
Mindig is szerettem Cole-t. Akkor is, amikor eltűnt három évre. Aztán ismét betört az életembe, hogy mindent szétromboljon körülöttem.
Hirtelen visszatérése mindent megkérdőjelez, mindent, ami azalatt történt, míg nem volt velem. Most már fogalmam sincs, hogy voltam képes beleszeretni valaki másba is…
Trace igazi csábítás. A második esély. Eltökélte, hogy legyőzi a versenytársát.
Egy biztos: ez a verseny teljesen kikészít. Nem tudok választani.
Harcolunk és szeretkezünk. Ellenállunk és behódolunk.
Két férfit szeretek, de csak egyikük lehet az enyém.
Pam Godwin New York Times és USA Today bestsellerszerző szenvedélyes, magával ragadó regénye egy szerelmi háromszög buja történetét tárja az olvasók elé.