Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szerelem kiszámíthatatlan… – Rád hangolva címmel jön az őszi LOL Könyv

Novemberben jön az újabb LOL kötet magyarul! Ezúttal Jen Klein nagy sikerű regényére csaptak le, 2016-ban jelent meg Amerikában, és a goodreadsen 3.8-as csillagozási rátát ért el eddig.

Az E/1-es elbeszélésű történet első blikkre egy átlagos romantikus YA sztorinak tűnik, de hé, néha ilyenekre is szüksége van az ember lelkének. Íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

Jen Klein: Rád hangolva

Oliver Flagg két lábon járó közhely. Legalábbis June szerint. A srác jóképű, népszerű, élsportoló, és a pomponlányok vezetőjével jár. Ő az amerikai álompasi gimis kivitelben… June köszöni, nem kér belőle.

Csakhogy a végzős évükben Oliver viszi mindennap suliba, ami azt jelenti, hogy a lánynak olyasvalakivel kell töltenie a reggeleit, akinek egy összetett mondat megértése valószínűleg komoly nehézséget jelent, a zenei ízlése pedig ugyanolyan fájdalmasan kiszámítható, mint ő maga.

Úgyhogy veszekednek. Sokat. Az életről, a gimiről, az együttesekről, a benzinzabáló autókról, mindenről. (Oké, Oliver talán mégis tud összetett mondatokban beszélni.)

Az világos, hogy ők ketten tűz és víz. Ami nem világos, miért számít ez egyre kevésbé…