Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szerelem kiszámíthatatlan… – Rád hangolva címmel jön az őszi LOL Könyv

Novemberben jön az újabb LOL kötet magyarul! Ezúttal Jen Klein nagy sikerű regényére csaptak le, 2016-ban jelent meg Amerikában, és a goodreadsen 3.8-as csillagozási rátát ért el eddig.

Az E/1-es elbeszélésű történet első blikkre egy átlagos romantikus YA sztorinak tűnik, de hé, néha ilyenekre is szüksége van az ember lelkének. Íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

Jen Klein: Rád hangolva

Oliver Flagg két lábon járó közhely. Legalábbis June szerint. A srác jóképű, népszerű, élsportoló, és a pomponlányok vezetőjével jár. Ő az amerikai álompasi gimis kivitelben… June köszöni, nem kér belőle.

Csakhogy a végzős évükben Oliver viszi mindennap suliba, ami azt jelenti, hogy a lánynak olyasvalakivel kell töltenie a reggeleit, akinek egy összetett mondat megértése valószínűleg komoly nehézséget jelent, a zenei ízlése pedig ugyanolyan fájdalmasan kiszámítható, mint ő maga.

Úgyhogy veszekednek. Sokat. Az életről, a gimiről, az együttesekről, a benzinzabáló autókról, mindenről. (Oké, Oliver talán mégis tud összetett mondatokban beszélni.)

Az világos, hogy ők ketten tűz és víz. Ami nem világos, miért számít ez egyre kevésbé…


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading