Home Hírek Daisy Jones & The Six – Sorozat is készül az új Arany...

Daisy Jones & The Six – Sorozat is készül az új Arany Pöttyösből

Várhatóan még idén megjelenik Taylor Jenkins Reid sikerkönyve, a Daisy Jones & The Six Sereg Judit fordításában.

A történet Amerikát már meghódította, olyannyira, a történetből tv-sorozat is készül, aminek a premierje az Amazon Prime streaming szolgáltatón lesz látható. A főszerepekben Riley Kenough (Mindig az ördöggel), Camila Morrone (Valley Girl) és számos könyvadaptáció sztárja, Sam Claflin. A premier dátum egyelőre nem ismert.

A regény viszont már közeleg a Könyvmolyképző Kiadónál, a magyar borítót és a fülszöveget már meg is kaptuk. Íme!

Taylor Jenkins Reid – Daisy Jones & The Six

Mindenki ismeri a Daisy Jones & The Sixet, de hogy miért oszlott fel az együttes a népszerűségük csúcsán, azt senki sem tudta… Mostanáig.

Daisy Los Angeles-i tinédzser a hatvanas évek végén, aki a Sunset Strip klubjaiba kéredzkedik be, rocksztárokkal fekszik le, és arról álmodik, hogy egy nap majd a Whisky a Go Góban énekelhet. Bár a szex és a drogok is magukkal ragadják, az igazi szenvedélye a rock’n’roll. Húszéves korára felfedezik a hangját és páratlan szépségét, mely könnyen őrültségre sarkallja az embereket.

Ekkor vált egyre népszerűbbé a The Six is, a mélabús Billy Dunne együttese. Első turnéjuk előestéjén Billy barátnője, Camila megtudja, hogy terhes, és az apaság és a hírnév nyomása túl sok Billynek, akivel kissé elszalad a ló a turnén.

Daisy és Billy útja akkor keresztezi egymást, amikor egy zenei producer rájön, hogy a megasiker kulcsa a páros összehozása. És ami ezután történik, az már maga a legenda.

Ezt a mítoszt járja körbe ez a lebilincselő és felejthetetlen regény, amely a hetvenes évek egyik legnépszerűbb bandájának történetét meséli el visszaemlékezéseken keresztül. Taylor Jenkins Reid tehetséges író, aki új szintre lép a Daisy Jones & The Sixszel, különleges és egyedülálló hangjával zseniálisan mutat be egy kivételes helyet és időszakot.