Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ezért nem vállalta el Selena Gomez a Tizenhárom okom volt főszerepét!

Jay Asher kultikus regénye, a Tizenhárom okom volt adaptációja már régóta a levegőben volt. Kezdetben filmnek szánták, a főszereplő pedig Selena Gomez lett volna, aki emiatt a könyvet is elolvasta. A forgatás végül elmaradt, de…

Selena Gomez szerencsére beleszeretett a regénybe és az üzenetébe, így nem hagyta elkallódni a projektet. Végül a produkciós cégével közreműködve sikerült tévésorozattá fejleszteni a letehetetlen regényt, amiből 13 részes minisorozatot készített a Netflix. A premier 2017. március 31-én esedékes.

Felmerül viszont a kérdés: miért nem ő vállalta el a sorozat főszerepét? Hiszen színésznőként is viszonylag aktív. Nemrég adott egy interjút, amiben elmagyarázta, hogy miért maradt inkább a kulisszák mögött.

Idősebb lettem. Miután véget ért a Wizards of Waverly Place sorozatom, elkezdtem olyan szerepeket keresni, amik megegyeznek a korommal” – magyarázta a 24 éves Gomez. Lássuk be, azért a tévézés világában nagyon nem ritka, hogy valaki ennyi idősen tinit alakítson, lásd Bianca Lawsont, aki 33 évesen játszott tinit a Pretty Little Liarsben.

A képen a könyv írója, Jay Asher mellett pózol Selena Gomez
A képen a könyv írója, Jay Asher mellett pózol Selena Gomez

Selenának viszont más oka volt. Kifejtette, hogy bármennyire is szereti a könyvet, ez a szerep nem passzolt hozzá teljesen.

Továbbá: „Lássuk be, ha részt veszek a sorozatban, akkor teljesen másról beszélnének a sorozattal kapcsolatban„. Ebben viszont nagyon igaza van, hiszen így „az Ex-Disney sztár” visszatérése lenne a téma, nem pedig az, amiről a könyv igazán szól.

Sok mindenért lehet becsülni és tisztelni Selenát, ez pedig határozottan a top okok közt van. Nem lehetett egyszerű nemet mondani egy olyan projektre, ami ennyire közel áll a szívéhez. Úgyhogy mindenképpen jár a respekt. Bár kíváncsi lettem volna Selenára Hannahként, de van egy olyan érzésem, hogy Katherine Langford sem okoz majd csalódást.

* Ha a könyvet még nem olvastad, szerezd be itt kedvezményesen! *


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading