Home Hírek Gyöngyfüzér címmel új Vörös Pöttyös antológia közeleg!

Gyöngyfüzér címmel új Vörös Pöttyös antológia közeleg!

Idén több antológiábal is kedveskedik nekünk a Könyvmolyképző Kiadó. Az egyik legkülönlegesebb a Gyöngyfüzér antológia lesz.

A kötetben magyar szerzőktől találtok novellákat azon regényeikhez, amik már megjelentek a kiadónál. És kik publikálnak? Többek között Bessenyei Gábor, Eszes Rita, Greff Magdi, Spirit Bliss, Gulyás Péter és Istók Anna.

A kötetben az én egyik novellám is megtaláljátok, ami a Túl széphez íródott, remélem szeretni fogjátok. Íme, a kötet fülszövege!

Gyöngyfüzér antológia

Ínyencségek kavalkádja!

Különleges antológiát tart kezében a kedves Olvasó.
A kötetben tizennégy népszerű vagy akár rajongásig szeretett szerző szórja kincseit a lábai elé.
Már megszeretett és elsöprő sikert aratott, vagy akár vadonatúj regények világából gördülnek elénk a gyöngyök. Szeretnivaló vagy épp váratlan és meglepő történetek lenyűgöző világokból, izgalmas szereplőkről. Kiderül pár titok a főhősök előéletéből, de belekukkanthatunk más szereplők izgalmas sorsába is.
A kötet egyszerre szól az írók korábbi táborához, akik örömmel tapsolják vissza a megszeretett regényhősöket. Nekik élvezetes csemege.
De szívből ajánljuk új olvasóknak is, hogy ezzel a kötettel induljanak felfedező útjukra.
Nekik önálló, önmagában érthető, lebilincselően sokszínű novellafüzér, ami mesterien formált kulcslyukon át enged bepillantást a regények hangulatába.
Ideális kötet dedikációk gyűjtésére is.

Gyűjtsd az élményt, élvezd a percet, gazdagodj minden történettel!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)