Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kitarthat-e a szerelem egy életen át? – Itt az Ella & Micha titka 2. magyar borítója

Ma leleplezte a Könyvmolyképző Kiadó az Ella és Micha titka folytatásának, az Ella & Micha jövőjének a magyar borítóját! Ez most a kiadó készítette, és meglehetősen cuki lett a végeredmény, ugye?

Azt azért sajnálom, hogy a borítón a modellek inkább Ethanre és Lillára, a főhősök legjobb barátaira hasonlítanak, de fontos megemlíteni, hogy ez az eredeti, és a külföldi borítókon is pont így van. A borító alatt a fülszöveget is megleshetitek.

Jessica Sorensen – Ella és Micha jövője (A titok 2.)

Ella folytatja tanulmányait; igyekszik a jövőjére összpontosítani, és elfelejteni múltja sötétségét. A családjában dúló dráma miatt azonban egyre nehezebben birkózik meg a mindennapokkal. Igazából nem akar mást, csak Michát, viszont esze ágában sincs hagyni, hogy problémái a fiú álmainak útjába álljanak.

Micha az országot járja együttesével, úgy tűnik, megkapott mindent, amire valaha vágyott. Szíve mélyén azonban tudja, hogy valami hiányzik. Sokkal nehezebben bírja Ella nélkül, mint hitte. És hiába szeretné, ha vele tartana a lány, eszébe sem jutna azt kérni tőle, hogy emiatt hagyja ott az egyetemet.

Amikor ők ketten együtt vannak, minden lehetségesnek tűnik… de mostanában alig jut idejük egymásra. Miután egy új tragédia alapjaiban rengeti meg már így is törékeny világukat, egyikük súlyos döntést hoz, ami talán örökre szétválasztja őket…