Home Hírek 3 dolog, amit tudnod kell Colleen Hoover Budapesti dedikálásáról!

3 dolog, amit tudnod kell Colleen Hoover Budapesti dedikálásáról!

Már elkészült az esemény Colleen Hoover budapesti dedikálásához, ide kattintva tudjátok is jelölni, ha ott lesztek. Az esemény szövegezéséből három nagyon fontos derült ki, íme!

1. ) A dedikálás 2019. november 15-és 13 és 20 óra között lesz Budapesten, a Nyugati téri Alexandrában, az Alexandra Pódiumon. Érdemes viszont mielőbb érkezni, mert a második Pepe Toth dedikálásnál nem sokkal a vége előtt már zárni kellett a sort.

2.) Az eseményen nem lehet szelfizni az írónővel, a kiadó fotóst biztosít, a képek pedig a Könyvmolyképző Kiadó facebook oldalán lesznek megtalálhatóak. Egy ilyen dedikáláson mindig nagyon sokan vannak, és hát, míg valaki előveszi a telefonját, pózol, 5 képet készít, hogy valamelyik biztosan jó legyen, netán leülteti maga mellé a párját, megkér valakit a sorból, hogy segítsen… Ez mind-mind idő, méghozzá nagyon sok. Ezért érthető, hogy a fotós mellett döntött a kiadó.

3.) Egyszerre három könyvet lehet csak dedikáltatni. Hoovernek eddig – ha jól számoltam – 16 könyve jelent meg itthon, még egy olyan lelkes, pörgős írónőnek is, mint Hoover, komoly meló lenne mindet aláírni.

Nos, egyelőre ennyi. Részemről iszonyúan várom az eseményt, mindenképpen ott leszek, remélem ti is minél többen eljöttök majd! 🙂