Home Hírek Új Rubin Pöttyösök – Ez a 2 Mia Sheridan könyv biztos érkezik...

Új Rubin Pöttyösök – Ez a 2 Mia Sheridan könyv biztos érkezik itthon!

Azért is érdemes ám böngészni a műfordítók weboldalait, mert gyakran derülnek ki szuper infók. Most például Sándor Alexandra Valéria oldaláról tudhatjuk, hogy kettő Mia Sheridan könyv biztos érkezik még magyarul.

A Fiding Eden és a Becoming Calder köteteknek örülhetünk, ráadásul mindkettő jónak ígérkezik. Ráadásul fülszöveget is olvashatunk a kötetekről, köszönhetően Sándor Alexandra Valériának. Íme, a borítók alatt.

Arról sajnos nincs infó, hogy pontosan mikor jelennek meg itthon, de már az is szuper hír, hogy érkezni fognak, ugye? Az Archer hangja után már kíváncsian várom, hogy mivel rukkolt elő az írónő.

Mia Sheridan – Becoming Calder

Van egy hely a mai Amerikában, ahol nincs áram, nincs vezetékes víz, és nem használnak modern eszközöket sem. Itt nincs helye álmoknak, önkifejezésnek vagy ambícióknak.

Itt él egy fiú, akinek olyan a teste, akár egy istené, s olyan a szíve, akár egy harcosé. Erős és hűséges; jól szolgálja, akit szolgálni kell. De az a bűne, hogy többet mer álmodni.

Itt él egy lány is, akinek olyan az arca, akár egy angyalé, a szíve pedig telis-tele van bátorsággal. Ő a tökéletes engedelmesség mintaképe. De az a bűne, hogy vágyakozni mer arra, amiről azt mondták neki, hogy sohasem lehet az övé.

A Calder útja a jó és a rossz, a félelem és a bátorság küzdelméről szól. Arról, hogy a szerelem fénye még a legsötétebb helyeket is beragyogja – a kezdetektől a világ végéig.

Mia Sheridan – Finding Eden

Miből merítesz erőt, ha vége annak a világnak, amit ismertél, és a szeretteidet elmosta az özönvíz? Ha az új világban, amibe belecsöppentél, pont olyan magányos vagy? Hol találod meg a reményt, ha összetört a szíved és bizonytalan a jövőd?

A Megtalálni Edent az erőről, a felfedezésről, a megbocsátásról és a halhatatlan szerelemről szól. Arról, hogy a sorsnak engedelmeskedve követni kell a békéhez vezető utat.