Home Hírek Ben Barnes lett a főhőse a Netflix Árnyék és csont adaptációjának?

Ben Barnes lett a főhőse a Netflix Árnyék és csont adaptációjának?

Nagy örömömre a Netflix tv-sorozatot készít Leigh Bardugo Grisa könyveiből! Bizony, a többes szám adott, a szériában ugyanis az Árnyék és csont és a Hat varjú karakterei is feltűnnek majd a nyolc részes első évadban.

A forgatás helyszíne Magyarország, a sorozat kreátorai a napokban itt jártak, és különféle helyszíneket térképeztek fel, többek között a Halászbástyát. Íme két print screen a sorozat rajongói által fejlesztett Twitter oldalról:

A pletykák szerint pedig Leigh Bardugo is a fővárosba érkezhet, ugyanis ő a sorozat egyik producere. De úgy láttam hivatalosan nem lett megerősítve Leigh érkezése.

A kérdés, amire pedig a legtöbben kíváncsiak vagyunk: vajon kik alakítják majd a főhősöket? A Twitter oldal észrevette, hogy Josh Barry, a sorozat executive producere elkezdte követni az alábbi színészeket: Ben Barnes, Amita Suman, Freddy Carter és Archie Reneaux. Ráadásul Ben Barnes közösségi médiás felületeiről kiderült, hogy éppen Budapesten tartózkodik – ami azért csak nem véletlen.

Biztos hír persze nincs, mindenesetre Ben Barnes szuper Éjúr lenne, Amita Suman pedig tökéletes Alina lehetne külső szempontjából.