Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Végre Magyarországon is megjelenik az első Kasie West regény!

Végre, itthon is megjelenik az első Kasie West regény! Az írónő igencsak ismert a tengeren túlon, több sikeres YA könyve is megjelent már, és csupa jót hallani a műveiről, amik a Goodreads Choice Awardson is jelöltek. Naná, hogy kíváncsian vártam, hogy mikor és ki hozza be a műveit itthonra.

kasie-west-a-beugros-pasi

Az első magyarul megjelent Kasie West könyv a The Fill In Boyfriend lett, ami magyarul a Beugrós pasi címet kapta. A Menő Könyvek Kiadónál jelenik meg, remélem minél hamarabb. A fordításért Sándor Alexandra Valéria felel, az információ is az ő oldaláról származik.

A Beugrós pasi egy YA regény, amiben a hősnőt pont az évzáró bál estéjén ejti a pasija, akit mindenképpen be akart mutatni a barátainak, így kerít egy beugró pasit arra a két órára. Nulla elköteleződés, csak egy kevés hazugság, hogy aztán visszahódíthassa az igazi Bradleyt – a srácot, aki dobta. Aztán naná, hogy bonyolódnak a dolgok…

Az értékelések alapján kissé kiszámítható, leginkább a LOL könyvek hangulatát megidéző, romantikus, csacska YA könyvre készülhetünk, de a fenébe is, kíváncsi lettem. És remélem megmarad az eredeti borító is.