Home Hírek Végre Magyarországon is megjelenik az első Kasie West regény!

Végre Magyarországon is megjelenik az első Kasie West regény!

Végre, itthon is megjelenik az első Kasie West regény! Az írónő igencsak ismert a tengeren túlon, több sikeres YA könyve is megjelent már, és csupa jót hallani a műveiről, amik a Goodreads Choice Awardson is jelöltek. Naná, hogy kíváncsian vártam, hogy mikor és ki hozza be a műveit itthonra.

kasie-west-a-beugros-pasi

Az első magyarul megjelent Kasie West könyv a The Fill In Boyfriend lett, ami magyarul a Beugrós pasi címet kapta. A Menő Könyvek Kiadónál jelenik meg, remélem minél hamarabb. A fordításért Sándor Alexandra Valéria felel, az információ is az ő oldaláról származik.

A Beugrós pasi egy YA regény, amiben a hősnőt pont az évzáró bál estéjén ejti a pasija, akit mindenképpen be akart mutatni a barátainak, így kerít egy beugró pasit arra a két órára. Nulla elköteleződés, csak egy kevés hazugság, hogy aztán visszahódíthassa az igazi Bradleyt – a srácot, aki dobta. Aztán naná, hogy bonyolódnak a dolgok…

Az értékelések alapján kissé kiszámítható, leginkább a LOL könyvek hangulatát megidéző, romantikus, csacska YA könyvre készülhetünk, de a fenébe is, kíváncsi lettem. És remélem megmarad az eredeti borító is.