Home Hírek Már tudjuk ki alakítja Lili Reinhart szerelmét az új könyvadaptációban

Már tudjuk ki alakítja Lili Reinhart szerelmét az új könyvadaptációban

Nemrég robbant a hír, hogy film készül A szerelem kémiája című Dream Válogatás regényből, méghozzá a Riverdale-sztár Lili Reinhart főszereplésével. Már azt is tudjuk ki alakítja a pasiját.

A kiválasztott az Euphoria és a The Walking Dead sorozatokból ismert Austin Abrams lett. Sőt, a film forgatása New Jersey-ben már el is kezdődött, így érdemes nyomon követni a színészek közösségi média oldalait, hátha minél több képet megosztanak.

Krystal Sutherland – A ​szerelem kémiája

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.

Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!