Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Shailene Woodley nemet mondott A Beavatott tévésorozatra!

Ahogy az már a nyáron kiderült, A Beavatott: A hűséges könyv második feléből készülendő Allegiant nem kerül mozis forgalmazásba a gyenge box office eredmények miatt. Így a készítők egy tv-filmes lezárást készítenek elő, ami egy 10-13 részes tévésorozatot vezetne fel A Beavatott világában, de új szereplőkkel.

shailene

Sokáig nagy volt a csend a projekt körül, de most végre megszólalt a széria abszolút főszereplője, Shailene Woodley. A színésznőről tudni kell, hogy az ABC Family The Secret Life of the American Teenager sorozatában kezdte a karrierjét, öt éven át játszotta a terhes tinilányt – majd a tini mamát, és folyamatosan tört be a mozifilmek világába, ahol most már A-listás sztárnak számít. Ezek után nem is meglepő a nyilatkozata:

„Legutóbb azt hallottam, hogy megpróbálnak tévésorozatot csinálni belőle. Én nem arra írtam alá. Minden tiszteletem a stúdióé, és mindenkié, akit érint a projekt… de nem igazán érdekel, hogy egy sorozatban szerepeljek„.

beavatptt

A főszereplőknek ugyan van érvényes szerződésük egy negyedik mozifilmre, de a tévésorozatra nincs. Így nagy valószínűséggel sem ő, sem a franchise többi szereplője, mint Ansel Elgort és Miles Teller nem lesz ott a sorozatban.

Mit csinálhat így a stúdió? Passz. A legjobb talán az lenne, ha mégis megpróbálnák az utolsó mozifilmet csökkentett költségvetéssel megoldani, és egyben az lenne a felvezető egy esetleges tévésorozathoz. Vagy… hagyhatjuk az egészet a csudába is, mert őszintén, a megismert és megszeretett szereplőink nélkül van-e értelme bárminek, avagy bármire ráhúzni A Beavatott címkét?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading