Home Hírek Íme az általam tervezett borító A csábítás szabályai folytatásához!

Íme az általam tervezett borító A csábítás szabályai folytatásához!

Mivel tavaly én terveztem A csábítás szabályai borítóját, így megkaptam a lehetőséget, hogy a folytatáshoz is megálmodjak egy borítót. Így büszkén mutatom meg nektek A randiguru szárnysegéde magyar borítóját!

Igen, a srác ugyanaz, mint az első részen, a főszereplők viszont változtak. Tudom, ez valamelyest hiba, de végig akartam vinni “a pasi fekszik az ágyon” vonalat, és ez volt az a fotó, ami tetszett a kiadónak – meg igazából nekem is.

De igazából lehet szimbolikus is a borító: Ian megpihen, boldogan fekszik az ágyban, és nyugodtan adja át a stafétát Lexnek, aki továbbviszi a Szárnysegéd Bt-t ebben a részben. (De tudom, ez belemagyarázás 🙂)

Egy szónak is száz a vége: a Könyvhétre jön a regény, alább a fülszöveg is elolvasható. Bízom benne, hogy a borítót idővel ti is megszeretitek majd!

Rachel Van Dyken – A randiguru szárnysegéde (Szárnysegéd Bt. 2.)

A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, mennyire akarod a másikat!Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy inkább felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, főleg mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.

Mi van, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?