Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A mulatság címmel jön az új Riverdale regény – Itt a magyar borító és a fülszöveg

Anno, mikor kiderült, hogy regények íródnak a Riverdale sorozathoz nagyon izgatott lettem, mert az első négy évadban imádtam a sorozatot.

Sajnos Micol Ostow regényeinek a színvonala nem a legmagasabb, és időnként úgy éreztem, mintha az író nem ismerné a Riverdale karaktereit. A könyvek viszont úgy tűnik itthon népszerűek, mert idén érkezik is a harmadik kötet. Íme a magyar borító és a fülszöveg.

Micol Ostow – Riverdale – A mulatság

A Riverdale Mulatság fesztiválsorozat alatt Archie, Betty, Jughead és Veronica rájönnek, hogy a város sötét titkai minden eddigi képzeletet felülmúlva nyúlnak vissza a múltba…

Riverdale-ben hatalmas az izgalom egy új hír bejelentését követően: egy régi hagyományt felélesztve megrendezik a Riverdale Mulatságot. Ennek gyökerei az első telepesek érkezéséig és az első juharfák megcsapolásáig nyúlnak vissza, de semmilyen írásos emlék nem maradt fenn róla. A fesztivál megnyitóján a 75 éves időkapszulából egy régi csontváz kerül elő, és ez a juharszirupos hordóba rejtett holttest nem az egyetlen rejtély, ami a Mulatságot beárnyékolja.

Ugyanis a Royal Maple szépségverseny előkészületei már javában zajlanak, és a résztvevőket furcsa balesetek érik. Nyilvánvaló, hogy valaki egyszer és mindenkorra véget akar vetni ennek a Mulatságnak, de mégis ki lehet az? És ami ennél is fontosabb: miért? Ez az kisregény olyan részleteket tartalmaz, amelyek a televíziós sorozatból kimaradtak!