Home Hírek A mai Magyarországot mutatja be Kalapos Éva Veronika az első felnőtt regényében

A mai Magyarországot mutatja be Kalapos Éva Veronika az első felnőtt regényében

Az ünnepi Könyvhétre érkezik Kalapos Éva Veronika új regénye, az F mint, ami a D.A.C. sorozat írónőjének az első felnőtteknek szóló regénye.

A fülszöveg egy érdekesnek tűnő és mai történetet mutat be pár harmincasról, akik kitörnének, ha lenne hogy. A borító is nagyon menő lett, a könyv megjelenése az Ünnepi Könyvhétre várható.

Kalapos Éva Veronika – F mint

Ők azok, akik nem kapnak támogatásokat.
Ők azok, akiket szerinted folyamatosan megvezetnek.
Ők azok, akiket általában észre sem veszel.

A harmincas Fema eladó egy budapesti éjjel-nappali közértben. Egy szűk lakásban él anyjával és a férjével. Otthon a beteg, leépült édesanyját ápolja, egyébként pedig a rég kihűlt, problémás házasságát próbálja fenntartani. Egyik napja olyan, mint a másik.

Egy nap azonban minden megváltozik. Megjelenik a Fotós.
Amikor a titokzatos kapucnis alak a telefonjával fotózni kezdi az embereket, Fema körül egyre furcsább dolgok történnek. A különös figura idővel mindenkit megtalál, mert célja van azzal, amit tesz. Fema hamarosan szembesül az egyik legnagyobb kérdéssel: mennyit ér az élet, ha nem az elvárásoknak megfelelően élik?

Kalapos Éva Veronika sikeres ifjúsági regényei, a D.A.C.-sorozat, a Massza és a Muszáj?! után felnőtteknek szóló történettel jelentkezik.