Home Hírek Jön a Rubin Pöttyös A csábítás szabályai folytatása – És itt a...

Jön a Rubin Pöttyös A csábítás szabályai folytatása – És itt a magyar fülszöveg!

Tavaly júniusban jelent meg Rachel Van Dykentől A Csábítás szabályai, amiből a Passionflix filmet is készített. Idén érkezik a folytatás is, ami jelenleg A kerítő helyettese munkacímen fut. Ide kattintva már lehet is szavazni, hogy az alábbi két borítóterv közül melyik kerüljön a könyvre. Alább a fülszöveg tervezetét is elolvashatjátok.

Rachel Van Dyken – A kerítő helyettese

A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, hogy mennyire akarod a másikat!

Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.

Mi van akkor, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?