Home Hírek Sikeresen debütált a mozikban a Minden, minden adaptációja

Sikeresen debütált a mozikban a Minden, minden adaptációja

Amerikában ezen a héten mutatták be a Nicola Yoon könyvéből készült Minden, minden című filmet – nekünk sajnos augusztus 3-ig várnunk kell. A film kreátorai viszont örülhetnek, hiszen az alkotás meglehetősen sikerrel vette az első hét akadályát.

A Minden, minden alacsony költségvetésből, mindössze 10 millió dollárból készült, az első héten pedig máris 12 millió dollárt kaszált az amerikai mozikban. Tehát egy hét alatt máris megtermelte a gyártási költségeit, így aztán minden további megkeresett dollár nyereségnek számít. És még csak egy hét telt el, a nemzetközi vetítések sem kezdődtek meg.

A film sikerét tovább erősítheti, hogy a nézők A- értékeléssel jutalmazták, tehát pozitív nyomott hagyott bennük, így nagy eséllyel ajánlani fogják az ismerőseiknek is. Egy kis érdekesség: A nézők 74%-a 25 év alatti volt, és csak 18%-uk 35 év feletti. A nézők 82%-a pedig hölgy volt.

És miért jó a Minden, minden sikere? Mert így még szívesebben készítenek majd sikerkönyvekből adaptációt a stúdiók, plusz a zajos siker felgyorsíthatja a másik Nicola Yoon regény, a The Sun Is Also A Star produkciós munkálatait is.