Home Szösszenetek A háború vihara – Itt az utolsó Vörös Királynő kötet magyar borítója...

A háború vihara – Itt az utolsó Vörös Királynő kötet magyar borítója és fülszövege

Utolsó részéhez érkezett a Vörös Királynő sorozat! A háború vihara címmel április végén jön a nagy lezárás, ami a Gabo Kiadó ígérete szerint már a Könyvfesztiválon is kapható lesz.

A kötethez ma jött meg a gyönyörű borító és a fülszöveg. Mondanom sem kell, már nagyon várom, hogy olvassam, mert imádom ezt a sorozatot, kíváncsian várom a nagy lezárást 🙂

Victoria Aveyard – A háború vihara

A GYŐZELEMNEK ÁRA VAN.

Mare Barrow ezt a saját bőrén tapasztalta meg, amikor Cal árulásába majdnem beleroppant. Mare szívét megacélozva eltökéli, hogy kiharcolja a szabadságot a Vörösöknek és a hozzá hasonló újvérűeknek, és egyszer s mindenkorra lerombolja Norta királyságát… és a pusztítást Maven koronájával kezdi.

Ám egyedül nem vívhatja meg a csatáit, és mielőtt a Vörösök felemelkedhetnének, Mare kénytelen szövetkezni a fiúval, aki összetörte a szívét, hogy legyőzhesse a másik fiút, aki majdnem megtörte őt. Cal nagy hatalmú Ezüst támogatói Mare-rel és a Skarlát Gárdával szövetségre lépve félelmetes haderőt jelentenek. Maven megszállottsága azonban olyan méreteket ölt, hogy már az sem érdekli, ha mindent és mindenkit tönkretesz, aki az útjába kerül, csak ismét a markába kaparinthassa Mare-t.

Háború közeleg, és minden, amiért Mare küzd, veszélybe kerül. Elég egy győzelem, hogy az Ezüst királyságok összeomoljanak? Vagy a villámlány fénye örökre kialszik?

Victoria Aveyard lélegzetelállító sorozatának befejezésében Mare-nek fel kell vállalnia a sorsát, és minden erejét össze kell gyűjtenie… mert mindenki megmérettetik, ám nem mindenki éli túl a vihart.