Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az árnyvadászok nem adják fel! – Egészen elképesztő a #SaveShadowhunters kampány

Évekkel ezelőtt a Veronica Mars folytatásáért mars csokik tízezreit küldték a csatornának. A Jericho második évadáért egy rakat diót küldtek a rajongók, szinte belefulladtak a CBS-nél. Mindkét akció sikerrel járt, ha csak egy plusz évad erejéig is.

A Shadowhunters rajongói a mai kor modern eszközeivel harcolnak, hogy legyen folytatás. A Netflix irodája felett lebegtették repülőn a #SaveShadowhunters hashtaget. A Times Quaren hirdetésben szerepelt, a koreai metróban is felbukkant a #SaveShadowhunters jelige, és mindez a későbbiek során csak bővülni fog, például londoni állomással.

A régiek sikereiből tanulva az édességet is bevetették a Shadowhunters rajongói, ugyanis menő M&M cukorkákat küldözgettek a vezetőknek, hogy sikerüljön a csoda.

És mi az eredmény? A sorozatot gyártó Consantin és a Netflix újra tárgyalt, de a Netflix nem kért a sorozatból, így most a Freeformon a világ szeme. Addig is, a kreátorok próbálnak összehozni egy Pokoli szerkezetek tv-sorozatot. A rajongók pedig nem adják fel, a hírek szerint újabb akciókkal próbálják életben tartani a Shadowhunterst.