Home Hírek Moonlight Sins — Itt a legújabb Jennifer L. Armentrout regény borítója és...

Moonlight Sins — Itt a legújabb Jennifer L. Armentrout regény borítója és tartalma!

A mai nap csodás Breaking News-ra került sor! Jennifer L. Armentrout leleplezte a legújabb regénye, a Moonlight Sins borítóját. A könyv amerikai megjelenése 2018. január 30.-án esedékes. És miről szól? A borító alatt megtaláljátok.

Jennifer L. Armentrout – Moonlight Sins

Julia Hughes mindig is biztonságosan élt, ezt egy fájdalmas lecke árán tanulta meg. Most az új munkahelyén egy furcsa idegennel ismerkedett meg, akiről hamar kiderült, nem más, mint Lucian de Vincent, az új főnöke.

A de Vincent testvéreknek hatalmas a vagyonuk, és sötét a hírnevük. Julia törődik a bajos nővérükkel, de a kastélyben sok a fenyegető jelenlét, Lucian kísértése pedig zavaróan veszélyesnek bizonyul.

Lucian nagymamája azt állította, hogy a Vincent férfiak életükben egyszer esnek szerelembe, de akkor kőkeményen. Nyilvánvaló, hogy eljött Lucian köre.

Julia odaadóan gondozza az ikertestvérét, Lucian pedig a lánnyal akar lenni. De akad néhány titok, amit jobb, ha Julia nem tud. Titkok, Lucian édesapjának a haláláról… Valaki a De Vincent testvérekre vadászik – és a lehető legegyszerűbb út Julián keresztül vezet…