Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Good Boy & Stay – Két új Rubin Pöttyös tuti jön Elle Kennedy & Sarina Bowentől!

Szintén Angelika Blogja találta meg a jó hírt: érkezik magyarul Elle Kennedy & Sarina Bowen WAGs duológiája, ráadásul a kiadó már mindkét kötetre szerződött.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, itt még egyelőre a premier hírének kell örülni. Aminek én kifejezetten örülök is, ugyanis a zseniális szerzőpáros jól ismert szereplőket állít a középpontba.

Az US – Mi kötetből megismert Jesse és Blake Riley a főhősök, a helyszín pedig Jamie és Wesley esküvője. A második részben Matt Eriksson a főhős, őt is ismerhetjük Wesley-ék történetéből.

Zárójeles megjegyzés: bármennyire is örülök a megjelenéseknek, az eredeti borítóktól a falra mászom, szerintem nem lettek túl jók. Persze ízlések és pofonok.

Sarina Bowen & Elle Kennedy – Good Boy

Jess Canning élete kihívása elé néz, amikor felkérik a bátyja A listás sportolóktól hemzsegő esküvőjének megszervezésére. A család feketebárányaként Jess nem engedheti meg magának, hogy hibázzon. És senki – az égvilágon senki! – sem tudhatja meg, mit művelt a tanúval egy gyenge pillanatában a múlt tavasszal. Nagy hiba volt, ami sohasem fog megismétlődni. Soha az életben. Még akkor sem, ha a srác egy szexisten.

Blake Riley a sors ajándékának tekinti ezt az esküvőt. Jess a koszorúslány, ő pedig a tanú – indulhat a buli! Na és ha egy kis (na jó, hatalmas) ellenállásba ütközik? Csak meg kell győznie a makacs, szőke lányt, hogy nem olyan rosszfiú ő, mint amilyennek látszik. Szerencsére minden profi hokijátékos tudja, hogy a gólokért keményen meg kell küzdeni.

Jessnek viszont sokkal égetőbb problémái is vannak, mint a szexi óriáscsecsemő. Például, hogy időben elkezdődhet-e a szertartás, ha valaki leitatta a nagyit, passzol-e a csillám az esküvőhöz, és szabad-e kinyírni a tanút.