Home Könyvek listák Ismerd meg a tavaszi Rubin Pöttyös Dirty English szerzőjét és a külföldi...

Ismerd meg a tavaszi Rubin Pöttyös Dirty English szerzőjét és a külföldi borítóikat!

Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában az első Ilsa-Madden Mills regény magyarul, a Balhés brit. A kötetről hamarosan hozom az értékelésem, addig is íme kér érdekesség 🙂

ISMERD MEG A SZERZŐT

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Ilsa Madden-Mills erős hősnőkről és szexi alfahímekről ír, akiket időnként szívesen felpofozna az olvasó. Imádja a disztópiákat, és mindent, ami fantasy, ideértve az unikornisokat és a karddal remekül bánó nőket. További kedvencei többek között: a habos kávé, az étcsoki, az Instagram, Ian Somerhalder (rettentő szexi), asztronómia (a szerző Ikrek jegyű), smink a Sephorától és a tetkók. Angol irodalom BA után pedagógiából szerzett mesterfokozatot.

KÜLFÖLDI BORÍTÓK

A könyv külföldi megjelenései során tartották az eredeti borítót, egyedül két ország “ellenkezett”. A németek ajkakat tettek a borítóra, és az angol zászló a címben jelenik meg. Nem vészes a borító, de úgy el se varázsol. A törökök színorgiás förcsökölős borítója viszont nagyon gagyi, legalábbis nekem iszonyúan nem tetszik.

DIRTY ENGLISH – BLOGTURNÉ

 • Mi történik, ha egy erőszakot nem kedvelő, háttérben meghúzódó srácokat és egyéjszakás kalandokat kergető, irányításmániás lánynak éppen egy nagymenő, illegális mérkőzéseken harcoló, tetovált srácon akad meg a szeme? Elizabeth Bennett tudja, hogy távol kellene tartania magát Declantől, de képtelen kikerülni a vonzáskörzetéből… Sőt, cseppet sem szégyenlős módon fel is ajánlkozik neki! Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit gondolnak a legújabb szexi Rubin Pöttyös regényről, és ne felejtsétek, hogy ha mázlitok van, megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyikét!

 • A kiadó Rubin Pöttyös könyvek sorozatában több olyan romantikus-erotikus regény is van, amiben az egyik főszereplő sportoló! Mivel bloggereink kifejezetten szeretik a Balhés ​Brithez hasonló történeteket, úgy döntöttünk, hogy ki kell találnotok, hogy az egyes állomásokon melyik RP regény borítójának a részletét láthatjátok. A kitalált könyvcímet pedig írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába!

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 13 – Hagyjatok! Olvasok!
  15 – Hagyjatok! Olvasok! (extra)
  17 – Sorok között (extra)
  19 – Deszy könyvajánlója
  21 – Sorok között
  23 – Dreamworld