Home Hírek Nyugtalan vizek – Itt az új Rubin Pöttyös magyar borítója és fülszövege

Nyugtalan vizek – Itt az új Rubin Pöttyös magyar borítója és fülszövege

A Könyvfesztiválra érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Jessica Park legújabb regénye, a Nyugtalan vizek, ami a Lélegezz velem folytatása. A könyvhöz már be is futott a magyar fülszöveg és borító. Íme!

Jessica Park – Nyugtalan vizek (Lélegezz velem! 2.)

Vihar készülődik, és a viharok fölkavarják a vizeket.

Blythe McGuire egy tragédia utáni lelki betegségéből kilábalva megtanulja, miként engedje el a múltat, és fogadja tárt karokkal a jövőt. Azt a jövőt, ami immár elválaszthatatlan a Shepherd testvérektől.

Közte és Chris között eget-földet rengető szerelem szövődik, ami messzire űz minden szívfájdalmat.

Sabinnel mély barátság köti össze, ami – mindkettőjüket meglepve – alaposan felkavarja az életüket. Ezt a barátságot teszi most próbára a fiú máig kísértő szörnyű múltja. Mert a megsebzett lélek irgalmatlanul sajog tovább.

Így most Sabin merül víz alá, ő kapkod levegő után, és félő, hogy az érzelmi zűrzavar mindhármukat olyan sötét örvénybe taszítja, ahonnét nem menekülhetnek. Bár Blythe megjárta a maga poklát, Sabin megmentése sokkal nagyobb áldozatot követel, mint a lány eleinte hitte. Bizalmas, szeretetteli kapcsolatuk segíthet, de úgy tűnik, minden eddiginél nehezebb feladat rávennie Sabint, hogy elfogadja a támogatását.