Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt a filmborítós Dumplin' – Így kerek az élet és a szinkronos trailer!

Az egyik kedvenc könyvem volt Julie Murphytől a Dumplin’ – Így kerek az élet, aminek az adaptációja is zseniális lett.

A Jennifer Aniston és Danielle Macdonald főszereplésével készült film 2019. április 4-én érkezik a hazai mozikba, amihez kaptunk egy szépséges filmborítós változatot is, bár az a sárga csík felül kicsit furi nekem.

Alább a szinkronos trailerrel hangolódhattok a Dumplin’-ra, remélem megjön a kedvetek a filmhez és a könyvhöz egyaránt, mert kár lenne kihagyni az élményt!

Julie Murphy – Dumplin’ – Így kerek az élet

Willowdean Dickson, azaz Dundika, ahogy exszépségkirálynő anyukája hívja, mindig jól érezte magát a bőrében. Hogy mit gondol a tökéletes bikinialakról? Azt, hogy vegyél egy csini darabot, és vedd fel, akárhogy nézel is ki. Barátnője, Ellen – a tökéletes amerikai lány – mindig mellette állt, és semmi problémájuk nem volt… egészen addig, amíg Will el nem vállalt egy munkát a helyi gyorsétkezdénél. Ott találkozott a szexi magániskolás exsportolóval, Bóval.

Willt nem is lepi meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de az már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy Will ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd magában. Végül úgy dönt, úgy szerzi vissza régi önmagát, hogy megteszi a legrémisztőbb dolgot, amit csak el tud képzelni: jelentkezik a Miss Clover City szépségversenyre, hogy megmutassa, pontosan annyira megérdemli azt, hogy ott álljon, mint a sok vékony lány. Ezzel egész Clover Cityt megdöbbenti – talán a legjobban épp saját magát.

A könyv filmváltozata Jennifer Aniston és Danielle MacDonald főszereplésével a mozikban.