Home Hírek Hogyan fogj pasit 24 lépésben? – Jön Maurene Goo könyve!

Hogyan fogj pasit 24 lépésben? – Jön Maurene Goo könyve!

Külföldön sokan A fiúknak, akiket valaha szerettem kistestvéreként tartják számon Maurene Goo sikerkönyvét, ami szintén egy diverz karaktert állít a középpontba.

A romantikus történet az Alexandra Kiadó gondozásában érkezik még idén, a kötetet Palásthy Ágnes fordította. Alább megnézhetitek a magyar és az eredeti borítót, utóbbi sajnos sokkal jobb, sajnálom a váltást, kár érte.

Maurene Goo – Hogyan ​fogj pasit 24 lépésben

Desi ​Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. És így fog bejutni a Stanfordra is. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben. Egy esetlen, dadogó szégyenmágnes, akinek balul sikerült flörtölési kísérletei legendássá váltak a barátai körében.

Így, amikor egy nap a valaha látott legdögösebb emberi lény besétál az életébe, Desi az apja által évek óta megszállottan nézett koreai sorozatokban talál útmutatásra, ahol a szánalomra méltó hősnő mindig igaz szerelme karjában köt ki a tizedik epizód végére. Ez egy egyszerű képlet, és Desi gyorsan tanul.

A „Sorozatbeli lépések az igaz szerelemig” listájával felszerelkezve Desi elindul, hogy meghódítsa a szeszélyes, nehezen megközelíthető művészt, Luca Drakost. Útját hajótörés, szerelmi háromszögek és megrendezett autóbalesetek szegélyezik. De amikor a móka és a játék igazi érzelemmé alakul, Desi rájön, hogy a szerelem valami több, mint amit a sorozatokban látni.