Home Képregény adaptációk Íme 5 érdekesség a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzeteséből!

Íme 5 érdekesség a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzeteséből!

A héten debütált a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzetese. Ha netán lemaradtatok, alább megnézhetitek, plusz ki is gyűjtöttem öt érdekességet.

#1 – Scott kiszabadult! A Hangya és a Darázs záró jelenetében Scott a kvantumtérben rekedt, a trailer szerint viszont valahogy kiszabadult. De hogyan?

#2 – Telik az idő. A Marvel filmek nem szoktak hosszabb időintervallumot lefoglalni, itt viszont úgy tűnik, hogy jó sok idő eltelt az emberek eltűnése óta. Erre utaló jel Natasha folyton változó hajszíne, vagy a növényzet, ami szépen belepte a házakat.

#3 – Amerika kapitány majdnem a régi. Vajon mit takar az, hogy Steve (végre) megborotválkozott, és újra a régi fényében ragyog? Plusz ha megnézzük a posztert láthatjuk, hogy a régi pajzs is visszakerült Steve-hez. Ezek szerint szent a béke Tonyval?

#4 – Te vagy az, Kate Bishop? A trailer egyik jelenetében Clint egy lányt tanít az íjászatra. A képregények hívei rögtön Kate Bishopot látják benne, aki a képregény története szerint a fiatal Bosszúállók tagja, Clint lánya, és Sólyomszemként nyomul.

#5 – Új a ruci! A trailer végén a főhőseink új egyenruhában vonulnak, amin oké, hogy ott a Bosszúállók logó (A), de biztos van más funkciója is. Talán Scott mahinált valamit, és képesek így az időutazásra? Vagy valahogy kihasználják a kvantumtér erejét?

Ó, és ne feledjük, Marvel Kapitány is a fedélzeten van már, így remélhetőleg Thanosnak sem lesz sok esélye. A Bosszúállók: Végjáték 2019. április 25-én debütál a magyar mozikban.