Home Hírek Régóta várt Vörös Pöttyös sorozat folytatása érkezhet idén

Régóta várt Vörös Pöttyös sorozat folytatása érkezhet idén

A Hableányok kíméljenek című regény e2012-es Könyvhét idején jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál. Úgy tűnik, idén végre érkezik a sokak által várt folytatás.

A Hableányok mindörökké most kapott fülszöveget, megjelenési dátumként egyelőre 2019 szerepel. Ez a könyv pedig sok más sorozatnál remény: talán olyanok is folytatódni tudnak, amiről gondolatban le is mondtunk.

Tera Lynn Childs – Hableányok mindörökké

Lily Sanderson úgy tervezi, hogy a tizennyolcadik születésnapján végleg visszaváltozik hétköznapi lánnyá – persze sellő marad, de miután lemond a trónról, a thalassziniai Vízililiom hercegnő megszűnik létezni. A szárazföldön élő Lily a szerelmével randizgat, és minden igyekezetét latba vetve próbál megfelelni az emberi élet előírásainak.

Most, hogy Lily és Quince egy pár lettek, a lány szinte megkönnyebbül, hogy kivonhatja magát a thalassziniai államügyekből. De mikor már azt hiszi, minden rendbe jött, hirtelen felkorbácsolódnak a hullámok.

Egy bajkeverő unokatestvért sóznak Lily nyakába. Mit követett el Doe, hogy száműzték Thalassziniából és kétlábúként kénytelen létezni, holott köztudomású, mennyire gyűlöli az embereket?

És miért, miért, miért rebegteti a szempilláját Lily korábbi szerelme, Brody láttán?

Ráadásul Lily múltjából felbukkan egy sellőkirályfi, Tellin, aki meglehetősen zavarbaejtő ajánlatot tesz a lánynak.

Lily Quince és a szárazföldi közös jövő, valamint a tengeri királyság iránti hűsége között hánykolódik. Vajon megtalálja a módját, hogy összhangba hozza a magánéletét, a kötelességeit és a saját álmait?

Tera Lynn Childs Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek című művének folytatása egy újabb lubickolásra csábító romantikus regény, ami sok-sok nevetést, napfényt és víz alatti kalandot tartogat.