Home Borítómustra Borítómustra – Íme, a Perzselő csók nemzetközi borítói!

Borítómustra – Íme, a Perzselő csók nemzetközi borítói!

A Perzselő csók volt szerintem 2017 egyik legjobb könyve. Én legalábbis imádtam minden sorát, de sajnos a borítójába nem szerettem bele, leginkább a pirosas árnyalat miatt.

Kíváncsi lettem, hogy nemzetközileg milyen borítókat kapott a könyv, így utánanéztem. Akadnak igazán gyönyörű variánsok, de brutális mellélövések is. íme!

AMERIKAI #2

Bizony, a pirosas kiadás mellett egy másik borítószettel is megjelent a Komor elemek sorozat, mindegyiken egy főszereplő, a modellek ugyanazok, mint az originál kiadásnál.

Ez egy fokkal jobban tetszik, mint az eredeti, de egy kissé unalmas is.

ANGOL

Szerintem ezek a modellek azon versengtek fotózás előtt, hogy ki tud több fokhagymát enni, a fotós meg rájuk szólt, hogy próbáljanak úgy tenni, mint akik smárolni akarnak. Nem jött össze.

Nem is tudom láttam-e olyan borítót, ahol a főszereplőpáros ennyire undorodna attól, hogy lesmárolja a másikat.

HOLLAND

Mi a … ez? Most komolyan 😀 Mintha Mária Terézia lenne a borítón, mögötte meg azok a szárnyak! Nagyon LOL az egész. Sikerült alulmúlni az eredetit.

LENGYEL

Először is: nagyon értékelem az igyekezetet. A lengyel borítótervező mindent beleadott, a szimbólumok is megjelennek, mint a kígyó alakú tetoválás, vagy az ékszer.

Nekem bejön ez a borító, borongós, jól néz ki, és az se zavar, hogy reflektál egy cseppet A végzet ereklyéi eredeti borítóira.

NÉMET

Színeiben nem rossz, tetszik a tipográfia is, egyedül a modellek nem a legnyerőbbek. Mindazonáltal nem hiszem, hogy felkapnám a fejem erre a borítóra.

OLASZ

Megpróbálkoztak a lehetetlennel, fel akarták javítani az eredeti borítót. Hát, nem jött össze…

OROSZ

Egyértelműen ez a kedvencem a kínálatból. Imádom ezt a borítót, gyönyörű lett. Roth és Layla modelljei nagyon passzolnak, imádom a tetkót, a városképet! Az meg, hogy fent megjelennek a vízköpők még királyabbá teszi az egészet.

SPANYOL

A Neo Plataforma Luxen borítóit nagyon szerettem, de ez sajnos nekem nem jön be. Semmilyen lett, ez a rózsaszín színorgia is fura, a betűtípus dettó.

TÖRÖK

Nem a legjobb ez a stock fotó, pedig már több borítón is láttam. Meglehetősen unalmas lett ez a kompozíció, de nem kirívóan rossz.