Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Brit: Új sötét románc, egy törvényen kívüli kemény férfiről

Nemrég derült ki a jó hír: érkezik magyarul Jodi Ellen Malpas legújabb regénye, A Brit, ami a Törvényen kívüli férfiak legújabb kötete. Az olvasók egy sötét románc jellegű történetre számíthatnak, amiben egy kőszívű brit kerül szembe a hőnővel.

Magyar borító és fülszöveg alább, a kötet ide kattintva előrendelhető. A megjelenés 2022. június 20-án esedékes, de a dátumot érdemes óvatosan kezelni, mert a Művelt Nép könyvkiadó hozza, és náluk gyakori a csúszás.

Jodi Ellen Malpas – A brit – Törvényen kívüli férfiak 1.

Gyönyör még sohasem volt ilyen halálos.

Rose Cassidy nem igazán él, inkább csak vegetál. Érzéketlenné teszi magát a félelemmel és a fájdalommal szemben, mert csak így maradhat életben ebben a kegyetlen világban. Így amikor a hírhedt Danny Black egy halálos hatalmi játszmában biztosítéknak magával viszi, leteríti a lelke mélyéról feltörő iszonyatos félelem. És ami annál is rosszabb, az elsöprő vágy.

Hallott már történeteket a britről. Kőszívű. Hidegvérű. De még soha senki nem említette, hogy hihetetlenül szép és vészjóslóan elragadó. Átlát az álarcán, és kegyetlen reményérzetet ébreszt benne. De Rose-nak küzdenie kell a torz vonzerő ellen vagy azt kockáztatja, hogy elveszti az egyetlent, amiért élnie érdemes.

Amikor Danny Black biztosítékként elrabolta az ellensége gyönyörű szeretőjét, nem számított ilyen következményekre. Vagy a beteges vonzalomra, ami fellobban közöttük. Rose Cassidy az őrület határára sodorja Dannyt az áthatolhatatlan külszínével és vad varázsával. Emlékeztetnie kell magát, hogy a nő csupán csali. Megoldás egy problémára. Rose mégis erős érzéseket vált ki Dannyből, amik veszélyesek, ha számtalan ellenség akarja holtan látni.

A legveszedelmesebb játszmára kerül most sor. Győzhet-e bármelyikük is? A történet kemény, komor, hatásos és olyan jeleneteket tartalmaz, amiknek olvasása egyesekben kényelmetlen érzéseket támaszhat. NEM a nyúlszívűeknek való.