Home Hírek Magyar fülszöveget és címet kapott a Cole Sprouse film alapját képező Five...

Magyar fülszöveget és címet kapott a Cole Sprouse film alapját képező Five Feet Apart regény!

Azt már régóta tudjuk, hogy a Maxim Kiadó gondozásában érkezik a Cole Sprouse-féle Five Feet Apart film alapjául szolgáló regény. Ma újabb infók derültek ki!

A könyv a Karnyújtásnyira a boldogságtól címet kapta, és 2019. április 25-én, tehát a Könyvfesztiválra érkezik magyarul Stier Ági fordításában. Alább megnézhetitek a fülszöveget is. Egy biztos, nekem kötelező olvasás lesz 🙂

Szerethetsz ​valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?

Stella Grant szereti, ha a kezében van az irányítás – még akkor is, ha a tüdejének nem tudja megmondani, mit csináljon, ami miatt élete nagy részét egy kórházban tölti. Cisztás fibrózisa van, ami egy örökletes genetikai betegség, és ami miatt senki olyannak sem mehet a közelébe, aki szintén ezzel küzd, sem olyannak, aki bármilyen fertőzést adhatna át neki. Nem szabad kockára tennie a tüdőtranszplantációra való lehetőségét. Rég eldöntötte, hogy mindenkitől 6 lépés távolságot tart. Nincs kivétel.

Will Newman másra sem vágyik, csak arra, hogy végre kiszabaduljon a kórházból. Ennél kevésbé már nem is érdekelhetné a kezelése, sem a menő új klinikai gyógyszerkísérlet. Nemsokára végre 18 éves lesz, és kihúzhatja magából a gépeket, és elindulhat, hogy lássa a világot – bármit, csak ne a kórház falait kelljen néznie. Will éppen az, akitől Stellának mindenképp távol kellene tartania magát. Ha csak rálehel a lányra, Stella már elveszítheti a helyét a transzplantra várók között. Egyikük sem halhat meg. Az egyetlen lehetőségük az életben maradásra, ha biztos távolságban maradnak egymástól. Azonban nemsokára már a hat lépés távolság nem a biztonságot jelenti… hanem kész büntetés, kínzás.

Ha csak egy kicsit lefaraghatnának ebből… Vajon 5 lépés tényleg olyan veszélyes, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?