Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme a 15 kedvenc idézetem A Neveletlen hercegnő naplója könyvekből

Nagy napra ébredtünk: ma ünnepli ugyanis az ötvenedik születésnapját tinikorom kedvenc írója, Meg Cabot. (Oké, J. K. Rowlingot is imádtam). A gimis éveim alatt Meg Cabot könyvei jelentették a vigaszt, állandóan mosolyt csaltak az arcomra. Az utóbbi években viszont nem nagyon olvastam az írónőtől, azt hiszem, ezen ideje lesz változtatni.

A szülinap miatt összegyűjtöttem nektek a 15 kedvenc idézetem A Neveletlen hercegnő naplója kötetekből. Miközben gyűjtögettem, ugyanúgy mosolyogtam, mint tiniként. Hát igen, ez a sorozat egyértelműen kortalan.

neveletlen

#1

Ennyire untam a matekot én is. Pfujj, matek.

Matekórán, jaj mit tegyek?
Unalmamban hová legyek?
Firkáljak vagy ásítozzak,
A pad alatt torpedózzak?
Sonkás zsömlém elővegyem?
Félálomban mind megegyem?
Szundikálnék, álmodoznék,
Egy kicsi dalt dúdolgatnék.
Tábla fölött falióra,
Nem mozdul a mutatója.
Lassú idő, csak nem múlik,
Matekóra hosszan nyúlik.
ÉS MÉG MINDIG NINCS VÉGE!!!

#2

Hehe, ezt is nagyon át tudtam érezni…

Hová lettek a rendes nagyik, akik pitét sütnek az embernek és arany kincsemnek szólítják? Miért pont nekem jutott ki egy olyan, akinek sminktetoválása van és a tetejébe még ő kurváz le engem?

#3

Nincs még egy könyvsorozat, ahol ennyi szó esne a szüzességről, mint itt

A szüzesség elvesztése elég nagy lépés és a megfelelő személlyel kell hogy megtörténjen, máskülönben az ember elcseszi az egész életét, és könnyen doktor Moscovitz Negyven fölött egyedül nevű női terápiás csoportjában köthet ki minden második kedden.

#4

Hát ezaz, tényleg mindegy.

Két autó egyszerre hagyja el a várost. Az egyik 64 km/h sebességgel, a másik 80 km/h sebességgel halad. Mennyi idő múlva lesz közöttük a távolság 576 km?
Nem mindegy? Őszintén, nem tök mindegy?

#5

Na ezt láttam lelki szemeim előtt, és röhögtem

Éjfélkor René megpróbált megcsókolni, de mondtam, inkább Grandmére-nél próbálkozzon. Annyi pezsgőt nyakalt be, hogy komolyan vette, amit mondtam! Grandmére fejbe vágta egy ananászból kifaragott hattyúval.

#6

Háhá

Rémisztő látvány volt, amikor Grandmére kijött a fürdőszobámból, csavarókkal a hajában és éjszakai pakolással az arcán. Úgy nézett ki, mintha a Klónok támadásából a Jedi tanács egy tagja lépett volna a szobámba. Majdnem megkérdeztem tőle, hová parkolta le az űrjárgányát.

#7

Azt hiszem, ha az ember lekapcsolja az agyát, az végzetes lehet

Túl sokat agyalnék? Lehet, hogy ez a bajom. Nem bírom leállítani az agyam. Mások igen, de én nem. Persze még sose próbáltam, mert ki a fene vágyik rá, hogy totál üres legyen a feje?

#8

Imádom a Sailor Moont!

Sailor Moonnak akkora mázlija van, hogy rajzfilmfigura! Ha én is rajzfilmfigura lennék, biztos nekem se lennének most ilyen súlyos gondjaim. Vagy ha mégis, az epizód végére tuti megoldódnának.

#9

Na ez aztán a kemény szövetség

Hátha csak beképzelem magamnak Lilly és Grandmére titkos születésnapi összeesküvését.
Ami persze nem csoda, ha meggondoljuk, mennyiszer szövetkeztek már a hátam mögött. Pont olyanok, mint Piton és Malfoy mugli változatai. Csak talár nélkül.

#10

Csodás sorozatbéli ízlésre vall!

– Hát persze hogy szeretem – mondta Lilly. – Megőrülök érte. Ki nem? Ő a világ legtökéletesebb pasija – okos, humoros, érzékeny, helyes, magas, heteroszexuális, és imádja a Bűbájos Boszorkákat, A Narancsvidéket meg a Szívek szállodáját. És éppen ezért nem akarom elrontani ami köztünk van!

#11

Mennyire igaz!

Szerintem pont erről szól az egész Valentin-nap – úgy adsz, hogy nem vársz cserébe semmit. Ez az igazi szeretet, ha engem kérdezel.

#12

Ezért is Michael az egyik legjobb könyves álompasi

Michael életében nem sírt egy Broadway-előadáson. Egy kivétellel: amikor a Tarzanban Tarzan majomapját kegyetlenül meggyilkolják.
Akkor sírva röhögött.

#13

Érdemes megfogadni a tanácsot

„– Az életben néha előfordul, hogy beleesünk egy-egy gödörbe, amiből nem tudunk egyedül kimászni. Erre vannak a barátok meg a család. Hogy segítsenek. De csak akkor tudnak segíteni, ha szólsz nekik, hogy ott ülsz a gödör alján.

#14

A szívemből szólt, hercegnő!

A gimnázium elég ciki hely. Aki azt állítja, az volt élete legszebb négy éve… az hazudik. Ki a fene akarna a legszebb éveiben gimnáziumba járni? Jobb a gimnáziumot egyszer s mindenkorra elfelejteni.

#15

Pontosan.

A legtöbb ember iszonyúan megsértődne, ha hirtelen elkezdenék folyton igazat mondani.