Home Hírek Ez a srác zúg bele a jólelkű duci lányba – Új szereplők...

Ez a srác zúg bele a jólelkű duci lányba – Új szereplők a Dumplinban!

Egyre több infó érkezik a Dumplin’ – Így kerek az élet könyvadaptációjáról. A napokban például öt új szereplő is csatlakozott a filmhez.

A legfontosabb újonc mindenképpen a 22 éves Luke Benward, aki leginkább a Cloud 9 Disney filmből lehet ismerős. Luke alakítja majd Bót, aki a hősnő, Willowdean egyik szerelme. (Az imádnivaló dundi lány szerelmi háromszögbe keveredik).

Csatlakozott a stábhoz a RaPaul műsorból ismert Ginger Minj transzvesztita művész, vele majd a bárban találkoznak Willowdeanék.

A többi szereplőt nem erősítették meg, hogy ki kit alakít majd, de ha tippelnem kéne, Dove Cameron (Utódok) az egyik szépségkirálynőjelölt lesz, Madie Baillio (Hajlakk: Live) és Bex-Taylor Klaus (Arrow) pedig Willowdean barátnőiként tűnhetnek majd fel.

A produkció korábban már bejelentette, hogy Willowdeant Danielle Macdonald alakítja, az anyukáját Jennifer Aniston, a legjobb barátnőjét Odeysa Rush. Már csak egy főszerep kiadó: Willowdean másik szerelméé, a szexi rosszfiúé, akivel együtt dolgozik – és smárol a kukák mellett.