Home Hírek Közös könyvadaptációban bizonyíthatnak a Marvel-sztárok

Közös könyvadaptációban bizonyíthatnak a Marvel-sztárok

Hála a Netflixnek film készül Donald Ray Pollock itthon is megjelent Mindig az ördöggel című regényéből. Ráadásul nem is akármilyen színészekkel!

A főszerepekben a két Marvel-sztár, az Amerika kapitányt alakító Chris Evans, és az ifjú Pókemberként feltűnő Tom Holland bizonyíthat.

A mellékszereplők listája is elképesztő, a filmben ugyanis feltűnik Robert Pattinson (Alkonyat), Mia Wasilkowska (Alice) és az “Az” sztárja, Bill Skarsgård is.

A premier időpontja még nem ismert, a könyv fülszövegét viszont alább elolvashatod.

Donald Ray Pollock – Mindig ​az ördöggel

A ​hit és erőszak új amerikai mestere.

Donald Ray Pollock lebilincselően sötét Amerika-víziójában egy csapat szélsőséges szereplő életét követi a második világháború végétől a hatvanas évekig. Willard, a Csendes-óceáni szigeteken lezajlott vérengzésből visszatért veterán nem tudja megmenteni rákban szenvedő, gyönyörű feleségét, Charlotte-ot – hiába áztatja hektónyi áldozati vérbe az imatuskót, ahol naponta órákat fohászkodik az életéért.

Egy másik házaspár, Carl és Sandy az országutakon portyázik és gyilkol. Modellek után kutatnak, és miután lefényképezik, ki is végzik őket. Feltűnik a színen a pókidomár prédikátor, Roy, aki tolószékben ülő társával együtt bujkál a törvény elől. Ők azok az ámokfutók, akik közt Willard és Charlotte árvaságra jutott fia, Arvin – minden szörnyűség dacára – jó emberré szeretne válni, de ehhez előbb brutális módon meg kell harcolnia az igazáért.

Pollock mesteri regénye megdöbbenti és mélyen megindítja olvasóit. Oliver Stone Született gyilkosok című filmjének beteges intenzitása párosul benne Cormac McCarthy katarktikusan mély emberi rémségeivel. Valódi kortárs szépirodalom.