Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szexi és arcpirító – Íme 8 HIM: Ez a srác idézet csak 18 év felettieknek!

A HIM – Ez a srác amellett, hogy egy elgondolkodtató, érzelmes és romantikus regény, bizony erotikától is túlfűtött. Ráadásul azon kevés könyv közé tartozik, ahol az erotika gyönyörűen, érzékien jelenik meg, Barthó Eszter fordítása pedig méltó az eredeti szöveghez. Alább nyolc szexi és arcpirító idézetet találtok a kötetből. Én előre szóltam!

Figyelem! A poszt elolvasása 18 éven felülieknek ajánlott!

#1

„– Mi lesz már, Ryan? Kapd be!
Ez meglepetésként ért. Csak akkor hívott Ryannek, ha cukkolni akart. Fel akart cukkolni, hogy leszopjam. Úristen! Egy röpke pillanatra inamba szállt a bátorságom, de aztán megláttam, hogy neki is a torkában dobog a szíve. Épp olyan feszült és izgatott volt, mint én. Mély lélegzetet vettem, és leeresztettem a fejem.”

#2

„Jamie közelebb lép hozzám, és addig tol hátrafelé, amíg a hátam a nedves téglának ütközik. Csapdába ejtett. Mögöttem a kemény fal, előttem egy hasonlóképpen kemény akadály. A kemény szó szerint értendő, mert basszus, olyan erekciója van, hogy még én is ledöbbenek. A farkát a combomhoz nyomva még közelebb simul hozzám, amíg a száját már csak milliméterek választják el az enyémtől.
– Te vagy a rossz ötletek császára – emlékeztet. – Ezt legalább mind a ketten élvezni fogjuk”

#3

„Attól tartok, a farkam kettős ügynök. Mert imádom a nőket. Imádom, hogy olyan puhák, imádom az illatukat, imádom a karomban tartani őket. Imádok kefélni velük, szájjal kényeztetni őket, és sosem kell megjátszanom, hogy élvezem. De tegnap sem kellett színészkednem. Fogalmam sincs, mit jelent ez az egész.”

#4

„Wes mélyebbre dugja az ujját, és azt a pontot masszírozza, amitől csillagokat látok. A prosztatámat. Eddig miért nem mondta senki, hogy a prosztata egy mágikus erogén zóna, amitől unikornisok és orgazmustündérek táncolnak körülöttem?”

#5

„– Látom, szeretsz parancsolgatni az ágyban, Canning – csiklandozza a szája a makkomat. – Baszki, imádom, hogy ilyen vagy.
Én meg azt imádom, amit csinál velem.”

#6

„– Készen állsz életed legdurvább orgazmusára? – emelem fel az egyik térdét.
– Jó az neked, ha ekkora nyomás alatt kell teljesítened? – mosolyog.
– Szó sincs nyomásról. Ez tény. Tudományosan bizonyítva.”

#7

„Ahogy a nyelve az enyémhez ér, alig bírok megállni a lábamon. A pólójába kell kapaszkodnom, hogy el ne sodorjon a vihar – nem az, ami körülöttünk tombol, hanem a saját, belső viharom. Tudom, mikor érzi meg a piercingemet, mert a nyelvével körbefonja, és mély, reszketeg sóhaj szakad fel belőle.”

#8

„Baszki! Én kemény srác vagyok. Erős. De ahhoz nem elég erős, hogy ellenálljak a látványnak, ahogy Jamie Canning magát simogatja.”

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

HIM: EZ A SRÁC – BLOGTURNÉ

  • Végre érkezik magyarul Elle Kennedy és Sarina Bowen közös LMBT regénye, a HIM: Ez a srác! Az érzékien romantikus és imádnivaló regényről a Blogturné Klub tagjai mesélnek lelkesen, sőt, extra állomásokat is találsz. A turné végén 3 példányt kisorsolunk a szerencsések között!

  • Nagy örömünkre már több LMBT regény is megjelent itthon, így a játékunk során LMBT regények fülszövegeiből találtok részleteket. A feladatotok, hogy rájöjjetek mely könyvekről van szó, és írjátok be a regény címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

    (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

    A ​tizenhárom éves fiú-lány ikerpár, Noah és Jude hihetetlenül közel állnak egymáshoz. Különleges burkot húznak maguk köré színekből és szavakból, ahová nem engednek be semmit és senkit. Egy nap azonban a burok felhasad, és a családi tragédia úgy kipörgeti az ikreket megszokott világukból, akár egy tornádó.

    a Rafflecopter giveaway
    https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

  • – 11.26. – Sorok Között Könyves Blog
    – 11.28. – Hagyjatok, olvasok! (extra állomás)
    – 11.30. – Angelika blogja
    – 12.02. – Deszy könyvajánlója
    – 12.04. – Betonka szerint a világ
    – 12.06. – CB olvas
    – 12.08. – Kristina olvas
    – 12.10. – Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)
    – 12.12. – Hagyjatok, olvasok!
    – 12.14. – Kelly & Lupi olvas
    – 12.16. – Sorok Között Könyves Blog (extra állomás)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading