Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Elkezdődött a Veled minden hely ragyogó film forgatása – De nem kerül a mozikba a film!

Egy jó, és egy felemás hírt osztott meg a napokban Jennifer Niven, a Veled minden hely ragyogó kötet írónője.

Aminek örülhetünk: annyi várakozás után végre elkezdődött a film forgatása, kaptunk is egy képet, ahol Elle Fanning és Justice Smith láthatóak. (Jajj, de fáj még mindig, hogy nem a könyvbéli Finchet kapjuk meg).

És ami felemás hír: a filmet nem a mozik mutatják majd be, hanem a Netflixen lesz majd látható. Ennek meg több jó és rossz oldala is van. Elmarad például a moziémény, a több hetes reklámhadjárat, és hát, az óriásképernyőkről is lecsúszunk. Ehelyett már a premier másnapján megnézhetjük otthonról is tökéletes minőségben a filmet, igaz, szinkron biztosan nem lesz hozzá, de talán magyar felirat igen.

Ami engem illet, nagyon várom a filmet, mert a könyv hatalmas kedvenc volt. Remélem nem okoz csalódást, és Justice Smith is bebizonyítja majd, hogy okkal lett övé a főszerep.

Jennifer Niven – Veled minden hely ragyogó

Theodore Finchet elbűvöli az elmúlás. Már több módját is kipróbálta, hogy véget vessen az életének. Ám a világ jó és szép dolgai, legyenek azok bármilyen kicsik, minden egyes alkalommal megakadályozták ebben.

Violet Markey úgy él, hogy csak a jövőbe néz, számolja a napokat az érettségiig, és azt tervezi, hogy elhagyja a várost, ahol minden a nővére halálára emlékezteti. Egy hihetetlen véletlen megváltoztatja mindkettőjük életét. Amikor Finch és Violet az óratorony párkányán találkozik, még nem tudják, ki menti meg a másikat. Aztán egy iskolai projekten azt a feladatot kapják, hogy fedezzék fel saját államukban a „természet csodáit”, de Finch és Violet közösen egy sokkal fontosabb utazásra indulnak…

Finch Violet mellett önmagára talál, és a lány megismeri néha kicsit furcsa, de vicces, nyitott,

jókedvű oldalát. A fiú pedig eléri Violetnél, hogy már ne számolja a napokat az utazásig, és készen álljon egy új életre. De ahogy Violet világa egyre inkább kinyílik, Finché úgy zsugorodik.