Home Könyves idézetek Íme a 10 kedvenc idézetem A sárkány jeléből, az új Zafír Pöttyösből

Íme a 10 kedvenc idézetem A sárkány jeléből, az új Zafír Pöttyösből

Hamarosan megjelenik az új Zafír Pöttyös, A sárkány jele címmel. A könyvet már olvastam, hamarosan értékelem is, előtte azonban íme, tíz kedvenc idézet a kötetből, ami bizonyítja, ez is olyan szexi és vicces kötet, mint az Ash – Parázs, amit Jaymin Eve jegyez társszerzőként.

 

#1

„Braxton lassan felemelte a fejét, álmos szeme az arcomra tapadt, fekete haja szénaboglyaként meredezett. Mégis hogy lehet, hogy a Compass fiúk ilyen jól néznek ki ébredés után?
– Te tényleg megharaptál? – kérdezte mély, hipnotikus hangon.
Mindkét szemöldöke felszaladt, ajka csibészes mosolyra húzódott. Azonnal úgy éreztem magam, mint egy zsákmány, és késztetést éreztem, hogy elrohanjak. Braxton rémisztő szarházi tud lenni, amikor bekerülsz a látóterébe.
– Ööö… nem, nem én voltam.
– Hazudsz – morogta, visszaejtve a fejét a nyakam hajlatába. – Szerencséd, hogy szeretlek. És jó illatod van.”

#2

„– Meg fogsz őrülni, ha túl sokat idegeskedsz. A mai aggódásokkal nem veheted elejét a holnap szomorúságainak. El kell fogadnunk, ami jön, és minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy megvédjük egymást.”

#3

„A szépség attól függ, ki a szemlélő. Úgyhogy az egyetlen reményem, hogy amikor szerelmes leszek, és megtalálom az igazit, ő szépnek lát majd engem.”

#4

„– Én megyek elsőnek, hátha csapda.
Szerencsére sikerült nem a plafonra emelnem a szemem. Tudtam, ahogy azért védelmeznek, mert szeretnek, mégis… Fiúk, hagyjátok már ezt a supermanes hülyeséget! Nem viszket túlságosan a spandex alatt?”

#5

„Nem fogadok el utasítgatásokat senkitől, főleg nem egy férfitől, aki azt hiszi, hogy engedelmességet követelhet tőlem pusztán azért, mert ő farokkal született, én meg nem. Már úgy értem, nem vagyok teljesen hülye: el tudom fogadni a tanácsot és tudok segítséget kérni. De sose követem vakon a parancsokat, és nem is fogom, mert az nem én vagyok.”

#6

„– Ki nem állhatom, amikor rosszul bánnak a gyerekekkel. Ártatlanok, és megérdemlik az esélyt, hogy erős, egészséges felnőtt legyen belőlük. A felnőttek tudnak gondoskodni magukról. De a gyerekek… hát, ők egészen más tészta.
Braxton lehalkította a hangját.
– Tisztelem azt, akinek erős szíve van. Apádnak nagyon büszkének kellene lennie rád, Jessa. Olyan alakváltóvá cseperedtél, akire fel lehet nézni.”

#7

„A pasi aztán tudja, hogy kell viselni a börtöntextilt! Ki gondolta volna, hogy a szürke szexin is állhat egyeseknek? Elképesztő! Miután kényelmesen végigmérte saját szürke szettem, meztelen lábfejemtől a fejem búbjáig, a szeme megállapodott az arcomon.”

#8

„Úgy tűnik, mindegy, milyen magasan állsz a ranglétrán, mindig van egy nagyobb hatalommal bíró rohadék, aki a kezét a seggedbe dugva irányítja a tetteidet.”

#9

„Résnyire húzott szemmel méregettem Braxtont, amikor felbukkant mellettem. Elképesztően szexi volt, a nedves ruha kemény izmaira tapadt. Átkozott legyen, amiért felém villogtatja a gödröcskéit! Elég ahhoz, hogy bármelyik nő a lába elé omoljon. Még szerencse, hogy engem hidegen hagy a Compass fivérek sármja. Esküszöm!”

#10

„Szeretem az életem, nem akarok elveszíteni senkit. A szívem túl törékeny ahhoz, hogy kockára tegyem.”

A SÁRKÁNY JELE – BLOGTURNÉ

 • Sárkányok, farkasok, vámpírok, tündék és megannyi mágikus lény keveredik a legújabb Zafír Pöttyösben, amit a Parázs társszerzője, Jaymin Eve jegyez.

  A vicces és izgalmas kötetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, és ha velünk játszol, 1 példányt meg is nyerhetsz a kötetből.

 • A kötetben számos természetfeletti fajt megismerhetsz, így a játékunk során is erre koncentráltunk. A feladatod egyszerű: sorolj fel legalább 1 olyan könyvet, amiben találkoztál az adott állomáson lévő fajjal.

  (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

  Mely könyv(ek)ben találkoztál az én fajommal:
  VÁMPÍR

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 10.09. – Sorok Között extra állomás
  10.10. – Kelly & Lupi olvas
  10.11. – Deszy könyvajánlója
  10.13. – Ambivalentína
  10.14. – Sorok Között
  10.15. – Könyv és más