Home Hírek Új kiadásban jelenik meg az Egy kutya négy útja

Új kiadásban jelenik meg az Egy kutya négy útja

A filmnek köszönhetően egyre többen olvassák el az Egy kutya négy élete könyvet, aminek kifejezetten örülök, hiszen csodás a történet. A sorozat második kötete, az Egy kutya négy útja már korábban megjelent itthon, most viszont új borítós kiadásban lát napvilágot.

Az új kiadás már a filmborítósra hajaz, így biztosan jól mutatnak majd egymás mellett a polcon. Az Egy kutya négy útja már előrendelhető, a megjelenés 2017. március 1-jén esedékes.

Magát a könyvet mindenképpen elolvasom, a friss megjelenés apropóján hamarosan blogturné is lesz majd az Egy kutya négy útjához.

W. Bruce Cameron – Egy kutya négy útja – Újabb regény az embereknek

Buddy jó kutya. Miután számtalan kalandos életen át kereste küldetését, Buddy immár biztos benne, hogy végre megtalálta, és teljesíti is azt. Mégis valahányszor végignézi, ahogy az eleven Clarity újból és újból bajba kerül, Buddy meggyőződik róla, hogy a lánynak szüksége van saját kutyára.

Amikor Buddy újjászületik, repes az örömtől, mikor Clarity, akiből azóta érdeklődő, de problémás tini lett, magához veszi. Azonban hirtelen elválasztják őket egymástól, és a kutya kétségbeesik – vajon ezentúl ki viseli Clarity gondját?