Home Könyvek listák 5 dolog, amit tudnod kell a Cifra Palotáról, a Royal fiúk 3....

5 dolog, amit tudnod kell a Cifra Palotáról, a Royal fiúk 3. részéről

Végre előrendelhetővé vált a Royal fiúk sorozat harmadik része, a Cifra palota. Gyanítom, a hír hallatán sokan örültök velem együtt, hiszen Erin Watt sorozata okkal tette rajongóvá magyar olvasók ezreit.

És mit is lehet tudni erről a várva várt kötetről? Alább 5 pontban szedtem össze.

* Figyelem! A lista spoilereket tartalmazhat, óvatosan böngésszétek! *

#1 – Ki ölte meg Brooke-ot? A harmadik részből a gyilkos személye, és az indíték is nyilvánosságra kerül. És wow! Nagyon menő megoldást talált erre Erin Watt.

#2 – Lesznek szereplők, akik nagyon meglepnek majd. Csak ennyit mondok 😉

#3 – Reed és Ella isteniek együtt! Ebben a részben keményebben kell harcolniuk a szerelmükért és egymásért, mint valaha. És hogy ez mit hoz ki belőlük? Hát, mit mondjak. Erős karakternek ismertük meg őket eddig is – na erre most rápakolnak pár lapáttal!

#4 – Ella megtanulja, hogy mit jelent a szülői szigor. Mert bizony Steve nem akar kirakat apuka lenni, és bizony meghoz néhány olyan szabályt, aminek Ella nem örül…

#5 – Valami vége egy új dolog kezdete. A Royal fiúk 5 kötetes, de ez az utolsó rész, amiben Ella és Reed a narrátor. Az utolsó két kötet már Easton története. A srácé, aki még a Cifra palotában találkozik egy titokzatos lánnyal az egyik jelenetben…

* Kíváncsi lettél? Akkor rendeld elő most a kötetet! *