Home Hírek A tanárába zúg bele a lány az új Rubin Pöttyösben

A tanárába zúg bele a lány az új Rubin Pöttyösben

Újabb szupernek ígérkező Rubin Pöttyössel készül a Könyvmolyképző Kiadó! A Pillangólány hősnője, Virág ugyanis beleszeret a tanárába, emellett pedig olyan durva titkot őriz, ami mindent tönkretehet…

A kötet megjelenése még idén várható. A szerző eddig Kia néven volt ismert, de végül Chiara szerzői névvel debütál a hazai olvasóközönség előtt. A váltás okairól így írt:

“A Kia rövidsége és az autómárka miatt sajnos az én szempontomból kevéssé keresőbarát, így a Kiadó segítségével – amit ezúton is nagyon köszönök – sikerült egy olyan nevet találni, ami valamelyest őrzi az eredetit, de mégis különlegesebb. A Kia pedig megmarad becenévnek, szóval azért továbbra is bátran szólíthattok így.”

Végleges borítónk még nincs, így alább megnézhetitek azt, ami a borítószavazáson a legtöbb kedvelést kapta. A fülszövegből pedig még többet tudhattok meg a történetről!

Chiara – Pillangólány

Mennyit ér a szerelem?

Virágnak különös titka van, ami elszigeteli mindenkitől. Olyan, mint egy kecses, sötét árnyék, aki a homályban rejtőzik, és keresi a feledést.
Belé bárki hatolhat, de megközelíteni nem hagyja magát.

Vonzódik a tanárához, de mégis kerüli őt.
Ám egy véletlen találkozás meglepő helyzetbe fordul át.
Gábor, aki sötét, bűnös titkot cipel a szívében mintha lelátna a lány lelke mélyéig, és érezné minden rezdülését. Szokatlan módon találnak közös hangot: verseken keresztül üzennek.
Az érzések egyre forróbbak és felkavaróak, ám vallhatnak-e arról, amiről nem lenne szabad?
Kialakulhat-e szerelem tanár és tanítvány között?
Mi lesz, ha Gábor rájön Virág megdöbbentő titkára?

A sodró lendületű, szenvedélyes erotikus regény a magyar költészet útjain barangol, Chiara, a szerző könnyű kézzel vezeti az olvasót; a mágikus realizmusba hajló történet hatalmas élmény lesz a különleges romantikára vágyó női olvasóknak.

A regény a 7. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes kötete.

Veszélyes vágy és pusztító szenvedély – egy tiltott szerelem magával ragadó története.
Ismerd meg sorsukat!

Szeress az őrületig!