Home Hírek Könyvesboltban zúgnak egymásba az új Menő könyv főhősei

Könyvesboltban zúgnak egymásba az új Menő könyv főhősei

A Menő könyvek új tematikus sorozatot indított, amiben díjnyertes (YA) könyveket adnak majd ki. Az első a sorban Cath Crowley Szavak kékben című kötete lesz, ami 2019. szeptember 26-án jelenik meg. Íme a borító és a fülszöveg!

Cath Crowley – Szavak kékben

Rachel néhány éve belezúgott Henry Jonesba. A költözésük előtti napon elrejtett egy szerelmeslevelet a kedvenc könyvébe a fiú családjának könyvesboltjában. Aztán várt. De Henry nem jelentkezett.

Most, hogy Rachel visszatért a városba – és a könyvesboltba is -, együtt kell dolgoznia azzal a fiúval, akit a legszívesebben soha többé nem látna. De Rachelnek biztos pontokra van szüksége. A bátyja meghalt néhány hónapja, és Rachelből minden érzés kihalt.

Míg Rachel és Henry egymás oldalán dolgoznak – könyvekkel, szerelmi történetekkel és lapok közé bújtatott levelekkel körülvéve -, reményt találnak egymásban. Hiszen az élet olykor kicsúszik az irányításunk alól, és kibírhatatlannak tűnik, a sorok közé írt szavak, a szerelem és egy második esély mégis elég lehet.

Dínyertes könyvek-sorozatunkban olyan köteteket jelentetünk meg, melyek rangos ifjúsági irodalmi elismerésben részesültek.
Indie Book Awards for Young Adult fiction 2017
A Winner of the Prime Minister’ Literary Awards for Young Adult Fiction 2017