Home Hírek Tinigondok állnak a két új szeptemberi Menő Könyv középpontjában

Tinigondok állnak a két új szeptemberi Menő Könyv középpontjában

Most szeptemberben két újabb YA regény érkezik a Menő Könyvek gondozásában. A fülszövegeket és borítókat látva sajnos nekem egyik sem lett túl szimpatikus, de azért bízom benne, hogy jönnek még új könyvekkel a korábbi szerzőiktől, mint Emery Lord, Leila Sales vagy Adam Silvera 🙂 A két újdonságról alább olvashattok, sajnos a Lírán is csak ilyen icurka-picurka minike nagyon kicsi borító van.

Dagmar Hossfeld – Az élet, a szerelem meg miegymás

“Tizenöt éves vagyok. Egészen pontosan egy másodperce. A szívem majd kiugrik a helyéről. Úgy érzem magam, mint mindig. Pontosan ugyanúgy. De hát ez nem lehet! Valami biztosan nem ugyanolyan! Végtére is tizenöt évig dolgoztam azon, hogy tizenöt legyek. Különösen az utolsó év volt nagyon kemény. Tizennégy évesen még gyerek vagy. Legalábbis úgy kezelnek. De tizenöt évesen már majdnem felnőtt vagy. Tehát KELL, hogy legyen valami különbség. A naptárban ott áll feketén-fehéren: ma van április 30-a, a születésnapom. Mától egy teljes évem van, hogy kiderítsem mi a különbség – már ha van egyáltalán.”

Holly Bourne – Spinster Club 1. – Normális vagyok?

Evie egyetlen dolgot akar: normálisnak lenni. Elkezdte az új gimit, ahol senki nem úgy ismeri, mint “a lány, aki becsavarodott”. Bulizni jár és barátokat szerez. Már csak egy tételt kell kipipálnia a listáján, és úgy tűnik, az első randival ez is összejön. De a kapcsolatok bonyolultak – főleg a fiúkkal. Bármelyik lányt képesek az őrületbe kergetni. És ha Evie nem tudja elmondani az igazságot új barátainak, Ambernek és Lottie-nak magáról, hogy birkózzon meg a szerelemmel?