Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Semmi Több címmel jön magyarul az After – Miután spin-off sorozata

Amerikában 2016-ban jelent jelent meg az After – Miután spin-off sorozata, amiben a kötetekből jól ismert Landon Gibson a főszereplő.

Landon története végül duológiává duzzadt, az első rész, a Semmi több 2021. szeptember 11-én érkezik magyarul a Gabo Kiadó gondozásában. A gyönyörű magyar borító és a fülszöveg már befutott.

Anna Todd – Semmi több

EGY ÚJ SOROZAT ELSŐ KÖTETE, AMELY A MIUTÁN KEDVENCÉRŐL, LANDON GIBSONRÓL SZÓL.

Landon elhagyta Washingtont, hogy New Yorkban találja meg az életét és a szerelmét. A felhőkarcolók világa és a lüktető nagyváros nagyon különbözik attól a helytől, ahol Landon felnőtt, és az átigazolás a New York-i Egyetemre sok herce-hurcával járt. De már kezd belejönni a dolgokba. Talált egy állást, hogy fizethesse a számláit (illetve a számláinak egy részét), élvezi az iskolát, és csak néha fut össze az exével, Dakotával.

Szerencsére a legjobb barátjával, Tessával, él a (szörnyen kicsi) brooklyni lakásában. Tessa is átélt néhány válságot a saját exével, ezért meg tudja érteni őt, amikor egy szerelmi háromszögben találja magát. Vagy nevezzük inkább szerelmi gubancnak? Akármi is az, elég zavaros. És izgalmas, mert két nagyon szép lányról van szó.

Nem könnyű fiatalnak lenni, és kiigazodni a világ rejtelmeiben. Landon mindig pozitív személyiség volt. De most egy lármás és nyüzsgő városban él, távol az otthonától, ami azt

jelenti, hogy szüksége van egy kis segítségre a barátoktól. És egy jó fülhallgatóra.

Landon miatt nem kell aggódnunk… de szórakoztató lesz végigkísérni az útját.