Home Hírek Könyvtrailer premier: Élni akarok!

Könyvtrailer premier: Élni akarok!

Bevallom, nem vagyok egy nagy videós guru. Sajnos nem értek hozzá annyira, mint szeretném, de máris látom magam előtt a kihívást: ez a következő, amit meg szeretnék tanulni.

Viszont úgy éreztem, hogy a legutóbb megjelent regényem, az Élni akarok! megérdemel egy könyvtrailert, így a jelenlegi tudásom legjavát felhasználva elkészítettem egyet. Bár a trailer nem tökéletes, de ugyanolyan nagy szeretettel és lelkesedéssel készült, akárcsak a regény. Bízom benne, hogy elnyeri a tetszésetek, netán meghozza a könyvhöz a kedvetek.

Külön köszönöm Polgár Lilla színésznőnek, hogy felmondta az általam megálmodott szöveget, és olyan szuper magyar hangja lett a hősnőnek, amiről álmodni sem mertem. Nagyon hálás vagyok a segítségért!

Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!

Mernél szeretni, ha az időd lejárt?

Lilla már évek óta a halál árnyékában él.

Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit.

Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja…

Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot.

Nem is sejti Lilla sorsát.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.

Mi a jobb?

Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?

Éld meg a csodákat!