Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kiderült, hogy mikor debütál a Fekete özvegy és a Cruella film!

A koronavírus járvány miatt több, mint egy éve tologatja ide-oda a Marvel a Fekete özvegy filmet, de most úgy tűnik megvan a végleges dátum.

2021. július 9-én érkezik a Fekete Özvegy a mozikba, Amerikában pedig a Disney+ streaming szolgáltatóra is felkerül, ahol az előfizetők a Mulanhoz hasonlóan 30 dollár felárért nézhetik meg a filmet. (Amerikában ez három mozijegy ára).

A Fekete özvegy csúszása érintette a következő Shang-Chi film premierjét, ami így 2021. szeptember 23-ra csúszott, az Örökkévalók 2021. november 5-én, a harmadik Tom Holland-féle Pókember film pedig elvileg 2021 decemberében érkezhet. Kérdés persze, hogy a vírushelyzet felülírja-e ezeket a dátumokat.

A Fekete Özvegyes hírrel együtt jött a hír, hogy az Emma Stone főszereplésével készült Szörnyella de Frász-korábbi életét bemutató Cruella film 2021. május 28-án érkezik a mozikba és a Disney+ streaming szolgáltatóra ugyanúgy 30 dolláros felárral.

És mi a helyzet Magyarországon? Orbán Viktor arról beszélt, hogy amíg nincs 2.5 millió beoltott legalább, addig nehezen lehet nyitásról beszélni, de elhangzott az is, hogy április 19-én nyit az ország, nyárra meg teljesen minden jó lesz… Szóval itt senki sem tud semmit, a mozik továbbra is zárva, úgyhogy csak reménykedhetünk benne, hogy májusra – nyárra már lesz olyan jó a vírushelyzet, hogy a mozik is kinyithatnak, és mindannyian jól leszünk.