Home Könyvek listák 5 könyv, amit biztosan el akarok olvasni 2018-ban

5 könyv, amit biztosan el akarok olvasni 2018-ban

Mostanában egy kisebb olvasási válságot élek át: egyszerűen nem csúsznak annyira a könyvek, jobban esik tv-sorozatokat nézni. Tudom, ez csak átmeneti, úgyhogy már várom az időszakot, amikor újra az olvasásé lesz a főszerep.

Addig is, összegyűjtöttem egy listát 5 olyan könyvről, amit ha törik, ha szakad, de még idén elolvasok. Tényleg. Komolyan. Nem ez az első hasonló lista amit írok, de ez lesz az első, amit száz százalék, hogy betartok majd. És persze jönni fognak az értékelések is!

Sam Munson – Szívás

A molyon alig értékelték, engem viszont azóta érdekel nagyon, hogy megtudtam, Chloe Grace Moretz és Ansel Elgort főszereplésével film készült belőle. A történet pedig egy olyan srácról szól, akinek meghalt az osztálytársa, és próbál rájönni, hogy ki lehetett a gyilkos.

Szaszkó Gabriella – Maradj velem

Őszinte leszek: foglalmam sincs, hogy miről szól, a fülszövegét direkt nem olvastam el, hátha spoileresen. Nagyvonalakban csak annyit tudok, hogy testvérek a főszereplők, Amerikában játszódik, és az emberek szerint nagyon jó. Az, hogy 147 csillagozás után is 91% a molyon tényleg arra enged következtetni, hogy jó.

Marie Lu – Prodigy: Tehetség

A Legendát nagyon szerettem az írónőtől, így kétség sem fér hozzá, hogy a második részre is nagyon kíváncsi vagyok. És van egy olyan érzésem, hogy a harmadik kötet olvasására már nem fogok ilyen sokat várni.

Julianne Donaldson – Edenbrooke

No ez szintén egy olyan könyv, amiről nagyon sok jót hallottam, valamiért mégsem jutottam el még az olvasásig. Az írónőtől a Blackmoore-t nagyon szerettem, üdítő a stílusa is, szerintem ezzel a cukisággal se lesz problémám.

Susan Ee – Angelfall

Tudom! Tudom. Még nem olvastam, pedig ezt az angyalos disztópiát aztán tényleg mindenki imádja. Már nagyon ki akarom deríteni, hogy miért szeretik ennyien, mi az, amiben ilyen profi. Úgyhogy még idén el kell olvasnom. Csak remélem, hogy nem raktam túl magasra a lécet, és képes lesz majd elérni azt a kötet.