Home Könyvek listák Készül a Pokoli szerkezetek tv-sorozat? 5 ok, hogy miért örülnék neki!

Készül a Pokoli szerkezetek tv-sorozat? 5 ok, hogy miért örülnék neki!

Az árnyvadászok nagyon komoly erőket vetnek be, hogy megmentsék a Shadowhunterst, Koreában például metróplakátok is vannak. A Constantin, aki a filmjogokat birtokolja újratárgyalt a Netflixszel, de sajnos nem járt sikerrel.

Viszont! Azt nyilatkozták a Constantintól, hogy nagyon szeretnének egy Pokoli szerkezetek sorozatot, és erről is tárgyalnak. Az, hogy ebből lesz-e valami még nagyon a jövő zenéje, személy szerint filmeknek jobban örülnék, de ha sorozat lesz, azt se bánom.

Amint lesz végleges hír megírom, addig is csak a remény marad. Én pedig odáig merészkedtem, hogy össze is szedtem 5 okot, hogy miért örülnék a Pokoli szerkezetek adaptációnak. Íme!

#1 – A Pokoli szerkezetek a kedvenc Clare sorozatom. Ami mondjuk picit meglepő, mert pont itt a legapróbb az LMBT szál, szinte nincs is. Ellenben mindhárom kötet nagyon izgalmas, jól összerakott, és nagyon megszerettem a szereplőit is.

#2 – Jessamine, te drága! Tudom, sokan rühellitek Miss Lovelace-t, de nekem kábé ő az ultimate kedvenc női karakterem Clare összes könyvéből. Úgy imádnám őt megelevenedni látni! És persze reménykedem is egy kegyesebb sorsban számára.

#3 – Álompasik a képernyőn! Cassandra amúgy is profi abban, hogy könyves álompasikat alkosson, de mindez a Pokoli szerkezetekben extrán jól összejött. Annyira szerethető férfi szereplői vannak, gondoljunk csak Willre és Jemre. De akár a Lightwoodokra is!

#4 – Izgalmas főgonosz. Bár Valentine és Sebastian is jó karakter, de az itteni főgonosz nagyon emlékezetes maradt számomra, szerintem képernyőn is jól működne a dolog.

#5 – Éljenek a kosztümös sorozatok! Oké, keveset nézek, de a Pokoli szerkezetek pont azt az időszakot idézi meg, amikor a gyönyörű ruhák és az elegancia dívott, ezt jó lenne viszont látni, pláne Árnyvadász-kereteken belül. Plusz itt kezdődött el komolyabban a női egyenjogúsági mozgalom is, gondoljunk csak Charlotte-ra. Na, ez most is szükséges a képernyőre, nem kicsit, nagyon!