Home Hírek Ősszel jön itthon is a harmadik Felhők fölött 3 méterrel!

Ősszel jön itthon is a harmadik Felhők fölött 3 méterrel!

Sokan talán nem tudjátok, de a Felhők fölött három méterrel film is könyvadaptáció, Federico Moccia azonos című regényéből készült.

Mario Casas főszereplésével az első két film az első két regény alapján készült. Idén az író egy harmadik regénnyel lepte meg az olvasóit, ez érkezik magyarul 2018. augusztus 28-án!

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miként él a motoros főhősünk Ginnel, és tényleg túlvan-e Babin, vagy egy újbóli találkozás mindent felkavar-e, olvassátok el a regényt! Arról pedig sajnos továbbra sincs hír, hogy ebből is készül-e film.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva beszerezheted a könyveket! *

Federico Moccia – Harmadszor is te

Mi lett azzal a sráccal, aki haragudott az egész világra, azzal a huligánnal, aki a délutánokat a téren töltötte a haverjaival, az éjszakákat pedig a motorján száguldozva? Stepnek néha az az érzése, hogy mindez valaki mással történt meg. Azóta teljesen megváltozott, sikeres tévéproducer lett belőle, aki arra készül, hogy feleségül vegye választottját, Gint. Gint, aki kedves, szép, gyengéd, tökéletes. Még azt is megbocsátotta neki, hogy hat éve megcsalta őt első, soha el nem felejtett szerelmével, Babival.

Babi és Step azóta nem találkoztak, de Babi hirtelen újra felbukkan, és tornádóként söpör végig Step életén, ugyanis felfed egy felkavaró titkot. Step kénytelen újra számot vetni az életével, és megkérdőjelezni mindent, amit biztosnak vélt. Kényelmetlen kérdések ezek. Tényleg boldog Ginnel? Babi iránti szerelme csupán egy emlék, vagy egy olyan tűz, melyet soha senki nem képes kioltani?