Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

7 színész, akit szívesen látnék Foltként a Csitt, Csitt filmben

Múlt héten derült ki a jó hír: mégiscsak elkészül a Csitt, Csitt film! Amire pedig a film kapcsán szerintem mindannyian a leginkább kíváncsiak leszünk, hogy ki alakítja majd Foltot.

Egy biztos: a színésznek nehéz dolga lesz, mert Folt igazi könyves álompasi, akit okkal imádnak az olvasók: szexi, magabiztos, vicces és laza, és a könyvekben is hihetetlenül jó a kisugárzása. Sok sikert, hogy ezt a lehető legjobban átvigyék a vászonra.

Fontos még az is, hogy Folt ugye gimibe jár (dacára annak, hogy angyal), így a színésznek hitelesnek kell lennie gimisként is, ráadásul négy könyv van, ezért az évek múlására is gondolni kell. Így például bár Matthew Daddario szuper lenne a Csitt, Csittre, de most 30 éves, és ha 4 film készülne el mondjuk 7 év alatt, akkor 37 évesen kissé különös lenne 18 éves végzős gimisként a Finale – Végjátékban. (Bízzunk benne, hogy mind a négy könyvből film lesz!)

Kigyűjtöttem 7 olyan színészt, akiket koruknál és tehetségüknél fogva én személy szerint jónak éreznék a szerepre, meg hát, a külső alapján is. De miközben válogattam, egy pillanatra felsejlett előttem a tény: mennyire nehéz lehet már a castingosok dolga! Pláne mert én csak szórakozom, nekik meg komoly felelősségük van… Na nem is pofázok tovább, mutatom a srácokat 🙂

Alberto Rosende (Shadowhunters) – 25 –

Carter Jenkins (Famous in Love) – 26 –

Casey Cott (Riverdale) – 25 –

Dylan O’Brien (Útvesztő) – 26 –

James Scully (Heathers)

K.J. Apa (Rivedale) – 21 –

Noah Centineo (The Fosters) – 22 –